buchar69 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Witam, jak w temacie, słyszał ktoś może o tej marce "Don Staudso"? Dokładnie mowa o tej ramie http://fstatic1.mtb-news.de/img/photos/1/2/1/1/2/4/_/medium/DSC00013.JPG?0 Chciałbym dowiedzieć się czego kol wiek, wyciągnąłem ja ze świetnie wyposażonego roweru, a nic na jej temat nie mogę znaleźć. Byłbym wdzięczny chociaż za linki nawet w obcych językach. Z góry dzięki za odpowiedź.
Kicek12 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Myślę ze dużo się nie dowiesz kumpel sprowadził rame tej firmy od niemca który ma jakąś firmę sprowadzającą rowery już na starcie mu powiedział, że nie ma szans o gwarancje jest to prywanta firma składająca rowery nie mająca żadnej strony internetowej ani nic, mniej więcej tak jak byś sam se sobie ją pospawał od podstaw i sprzedał komuś. Pozostaje jeździć nie wiedząc na czym
Sol Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Pierwsze słyszę i bardziej wygląda na użytkownika mtb-news.de, który pomalował sobie rower, niż producenta ram.
buchar69 Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Napisano 24 Czerwca 2011 Ale rower który ja kupiłem był na xtr, rebie, itp, wiec jestem zdziwiony, że nic nie ma, znalazłem kilka fotek w necie i to wszystko, ale dzięki chociaż za to.
Sol Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 A czy gdyby był na XT to zmieniałoby postać rzeczy? Jestem przekonany, że kolo pomalował rower na czarno i wrzucił swoją ksywkę na ramę. Wyślij mu PM, to najprostszy sposób na wyjaśnienie.
buchar69 Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Napisano 25 Czerwca 2011 Tylko ze moją przywieziona jest z włoch;o Poza tym znalazłem jeszcze z 2 w internecie, ale pomysł z napisaniem PM jest całkiem dobry, pozdrawiam temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.