ayahuasca Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Witam, Pytanie jak w temacie. Złapałem gumę, mam zamiar zdjąć tylne koło i nakleić łatkę na dętkę, stąd moje pytanie. Zastanawiam się czy po założeniu tylnego koła przerzutki będą działały tak samo, czy należy je ponownie wyregulować?
seker1995 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Przerzutki będą działały tak samo, ew. minimalnie trzeba będzie pokręcić śrubą baryłkową, ale jak masz prostą ośkę to raczej będzie wszystko ok. Już bardziej hamulce trzeba podregulować Szczególnie jak masz tarczówki.
Mod Team Franio Napisano 24 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2011 ayahuasca, pierwszy raz w życiu zdejmujesz tylne koło? Tak wynika z twojej wypowiedzi..
Wafel Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Skąd wiesz? Przecież każdy kiedyś musiał mieć swój pierwszy raz
Mod Team michuuu Napisano 24 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2011 Łatkę można przykleić bez zdejmowania koła, jeżeli to uspokoi twoje wątpliwości i pozwoli na spokojny sen.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.