kaszub Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Czym różnią się w danych rocznikach modele BASICA i który wybrać?? Na pewnej stronie znalazłem ofertę kupna 3 roczników - 2011 2010 i 2009 rocznik 2011 jest najdroższy a pozostałe nie dość że tańsze to mają przedłużoną gwarancję na ramę Nie wiem czy można podawać linki do stron więc na razie sie wstrzymam. Czy jest jakaś znaczna różnica w sprzęcie i opiniach odnośnie tych roczników??
compte Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Jeśli Basic to 2010. W 2011 jest inne malowanie, a części praktycznie te same. Jeśli już Author to lepiej dołożyć do Kinetica 2010.
kaszub Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Napisano 26 Czerwca 2011 Bardzo mi się basic spodobał evolution niestety nie, i wydaje mi się że miał mniej wygodne siodełko Dziękuje za odpowiedzi A jak się ma Kross Level A2 V-Brake 2011 do basica 2011 pod względem osprzętu i wygody?
Rulez Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 To takie pytanie, jak bym chciał za Ciebie odpowiedzić jak się dzisiaj czujesz. Jak wsiądziesz na obydwa rowery to będziesz wiedział, jak się ma dla Ciebie. Osprzęt chyba potrafisz sobie porównać.
kaszub Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Napisano 26 Czerwca 2011 Gdybym się znał na osprzęcie co jest dobre a co nie prawdopodobnie mógłbym odpowiedzieć na pytanie który lepszy, ale dopiero zaczynam więc wolałem zapytać się kogoś doświadczonego aby nie wydać kasy na byle co
Basiq Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Tak ja Ci napisał Rulez - nikt o zdrowych zmysłach Ci jej nie zarekomenduje bo to jest sprawa indywidualna... A co do osprzętu... wg. mnie solidniej wygląda Kross (kaseta, korby, 3x9biegów) a jak jak o RST w Authorze nie będziesz dbał to się posypie bo XCM jest raczej bezawaryjny...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.