Skocz do zawartości

[Gmina Trąbki Wielkie i okolice] Szukam ludzi o wspólnej pasji rowerowej

Limakuna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam ludzi z gminy Trąbki wielkie i okolic do dłuższych wędrówek krajoznawczych. Mam rower Kross Trans Pacific 2011 więc sam rower mówi o preferowanym charakterze wypraw:)

Cel- Kociewie i Kaszuby. Ktoś się pisze?

Napisano

Spokojnie, spokojnie tylko się tak nie wyrywajcie :P

Cześć, moze sie nikt nie wyrywa bo nie wiedza gdzie sa trabki? ja jestem ze starogardu ale jakos nie kręci mnie wyprawa do trabek.. troche daleko jak dla mnie..

pozdro

Napisano

Po prostu szukałem osób z bliższej okolicy, których niestety, jak widzę nie ma. A propos Starogardu to planuje tam może w weekend uderzyć przez Postołowo, Skarszewy. Później może na Kościerzynę i stamtąd do domciu Może jakieś porady bo nie chciałbym pchać się na główne trasy.

P.S. do Trąbek ze Starogardu jest raptem około 30 km- co to jest dla tak zapalonej rowerzystki:)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam, jestem z gminy Trąbki Wielkie, do wypraw raczej się nie dołączę, ale znam dość dobrze gminę Skarszewy, Starogard i Tczew, i mogę Ci polecić kilka ciekawych tras. Jeśli terenu nie znasz to polecam zapoznać się z tymi trasami:

Mój odnośnik

Większość z nich niby jest projektowanych, ale już istnieją (bynajmniej tczewska, jeziorna i joanitów, bo po nich już jeździłem).

Jeżeli wolisz coś trudniejszego to przejedź się szlakiem skarszewskim, jest to szlak pieszy ale można się nim przedrzeć także rowerem. Przebieg szlaku znajdziesz na stronie PTTK. Możesz się wbic na szlak w Drzewinie i jechać w stronę Skarszew.

Na koniec polecam wycieczkę dookoła gminy Trąbki Wielkie (wczoraj taką zrobiłem i uważam, że nasza gmina jest dość ciekawa).

Miłych podróży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...