Skocz do zawartości

[poradnik] Zakup pierwszego jednośladu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli twoje dziecko jeździ na rowerze o czerwonym kolorze to wiedz, że diabeł się nim interesuje.

Też mam czerwony.

Napisano

Jak to kiedyś kolega powiedział czerwony był najszybszym kolorem póki on nie zaczął ujeżdżać takowego roweru - ważył wtedy jakieś 90 kg :D

Napisano

Tak mi się teraz skojarzyło, że jeśli ksiądz jeździ na rowerze to musi być z Sandomierza. Niektórzy go znają jako ojciec Mateusz.

Napisano

Ja myslalem, ze to jakies jaja z tym ksiedzem, ale widze, ze to calkiem serio:D Mysle, ze w poradniku warto dopisac cos o odpowiednim zachowaniu sie na drodze i przygotopwaniu do wyprawy;)

Napisano

Ja myslalem, ze to jakies jaja z tym ksiedzem, ale widze, ze to calkiem serio:D Mysle, ze w poradniku warto dopisac cos o odpowiednim zachowaniu sie na drodze i przygotopwaniu do wyprawy;)

Podczas zlotu motocyklowego w Czestochowie prowadzilem stoisko z rozgrzeszeniami. Pewien mlodzieniec podrzucil mi ciekawy artykul opisujacy wyprawy na jednosladzie, ktory posiada osiagi podobne do roweru - na pewno Wam sie przyda:

http://wyjdz.com/index.php/2011/06/wyprawa-w-bieszczady/

• Mod Team
Napisano

Nie spotkałem się z porównaniem nas rowerzystów do dawców narządów. Coś Ci się chyba pomyliło z motocyklistami, i to jednoślad i to, ale siła napędowa trochę inna :P

Napisano

Nie no polecanie rometa do turystyki mnie rozwaliło. Wycieczki na motorze powyzej 20km do domu to na kazdym mozna robic, co innego na dystansach 1kkm itp. Te "poradniki" strasznie slabe i ogolnikowe.

Napisano

Nie no polecanie rometa do turystyki mnie rozwaliło. Wycieczki na motorze powyzej 20km do domu to na kazdym mozna robic, co innego na dystansach 1kkm itp. Te "poradniki" strasznie slabe i ogolnikowe.

Romet to genialny sprzet do sciagania sie po torze, zreszta jeden z czolowych zawodnikow wystepujacych na torze poznan podzielil sie z nami swoimi spostrzezeniami:

http://wyjdz.com/index.php/2011/06/poradnik-jak-zawladac-torem-wyscigowym/

Napisano

Ksieciu :),a gdzie to stoisko z rozgrzeszeniami bylo? Wprawdziem czestochowianka, ale jak to mowia najciemniej pod latarnia. A na Jasna Gore pozwalaja podjechac na bajsyklu tylko pod szczyt i to tez trzeba sie niezle napedalowac ;)

Napisano

Romet Division jest za slaby zeby jezdzic po torze. Poza tym gdzie jest wspomniane ze to sa spostrzezenia zawodnika?

Jak sie jest mistrzem prostej to nawet gsxr 750 bedzie za slaby...

Napisano

anulka, sugoerowalabym Ci przymiarke do hexagonu :) Meska rama dla kobitki nie jest za wygodna, no chyba, ze masz dlugi tulow i dlugie rece...

Dla mnie rama 17"tka krossa a2 byla za dluga, lezalam na nim :) Ale ja to sredni kurdupel, wiec.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...