Skocz do zawartości

[zawody] Uphill Race Śnieżka 2011

apnea9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od wczoraj możliwa jest rejestracja, dzisiaj "rano" już zgłoszonych jest 250 osób na 350 możliwych. Jak ktoś chce (legalnie za dnia) powalczyć ze Śnieżką to ma mało czasu :)

DIALLO UPHILL RACE ŚNIEŻKA 2011

Szanowni Zawodnicy !

......................................

1. Limit startujących zawodników 350 osób.

2. O kolejności dostania się na listę startową decyduje kolejność wpłat startowych. Przed dokonaniem opłaty zawodnik musi wypełnić formularz zgłoszenia.

3. Dla wszystkich uczestników - pamiątkowa koszulka oraz medal "Zdobywca Śnieżki mtb"

4. Zjazd ze Śnieżki obowiązkowo w kolumnie zawodników za pilotem organizatora.

http://www.uphillrace.pl/

Napisano

Zgłoszonych może być nawet 500 osób ale ważne jest ile wpłaci 100zł za możliwość legalnego wjechania na Śnieżkę :whistling:

Napisano

no tak tak... przepraszam troche malo sprecyzowalem, gdyz bylem w szoku jak szybko i duzo naplynelo zgloszen :)

mozna zobaczyc na stronie poki co jest "tylko" 93 zawodnikow zakwalifikowanych ("zapłaconych") :) a zgłoszonych ponad 300.

Napisano

50zł, wjeżdżałem kilka razy, raz mnie strażnicy zatrzymali, ale mandatu nie dali tylko powiedzieli, żebym przed 8 rano zjechał (wjeżdzałem od 5), ogólnie są bardzo mili i nie czepiają się gdy wjeżdża się jak jest mało turystów, bo jak mówią ten zakaz jest ustanowiony właśnie dla ich bezpieczeństwa

odnośnie mandatu to podejrzewam, że nie musisz zawrócić najwyżej prowadzić rower zanim znikniesz im z oczu, ale tak jak mówię musiałbyś z nimi chamsko rozmawiać i wybrać się na śnieżkę jak jest duży ruch turystyczny

piotrj jakbys sie chcial na sniezke wybrac to daj znac bo 15-17 lipca towarzystwo turystyki organizuje wyjazd w karkonosze, ja jade, jak jestes z sosnowca to mozesz sie zabrac, moze udaloby sie takze zaliczyc singletrek pod smrkiem oraz przelecz karkonowska

Napisano

piotrj jakbys sie chcial na sniezke wybrac to daj znac bo 15-17 lipca towarzystwo turystyki organizuje wyjazd w karkonosze, ja jade, jak jestes z sosnowca to mozesz sie zabrac, moze udaloby sie takze zaliczyc singletrek pod smrkiem oraz przelecz karkonowska

Oooo to szykuje się niezły wypad. Muszę przemyśleć sprawę, jak coś to się do Ciebie jeszcze odezwę w sprawie szczegółów.

Napisano

"Prosimy nie dokonywać juz opłat startowych. Wszelkie wpłaty po terminie 28 czerwca 2011 będą traktowane jako dobrowolna darowizna na działalność Organizatora." - cytat ze strony Uphillu

Grabek ze swoją chcicą na kasę już przesadza...

Napisano

"Prosimy nie dokonywać juz opłat startowych. Wszelkie wpłaty po terminie 28 czerwca 2011 będą traktowane jako dobrowolna darowizna na działalność Organizatora." - cytat ze strony Uphillu

Rozbawiła mnie ta informacja :icon_lol:

Napisano

Ja się znowu spóźniłam na zapisy :/, ale po przemyśleniu sprawy to ja się sama wybiorę na śnieżkę w tygodniu na pewno teraz w lipcu. Zszokowała mnie tylko cena wpisowego aż 100 zł za co??? Już wolę na jakiś maraton wydać tą kaskę :D.

Napisano

Witajcie.

Zapłaciłem w terminie, ale nie zmieściłem się na listę startujących.

Chętnie odkupię od kogoś start w tej imprezie.

Proszę o kontakt zainteresowanych.

gg2820859

503385401

Bardzo mi na tym zależy, gdyż jadę tam specjalnie z Gdyni i mam już zaplanowany i zaklepany cały wyjazd. Poza tym mam zamiar złamać czas 1h w tym roku. Organizator niestety nie dopuści nawet jednej osoby więcej...

Pozdro.

Napisano

100 zł bo cała trasa będzie wyściełana czerwonym perskim dywanem, na bufecie będzie kawior i francuski szampan, a na mecie hostessy topless będą masować każdego zawodnika :D;)

Szacun dla tych co startują.. trzeba być kosmicznie mocno napalonym na wjazd na tą akurat górę, żeby wyłożyć taką kasę.

Napisano

E tam, ludzie, będąc w Karpaczu, potrafią puścić więcej kasy w jeden wieczór na piwo i przegryzki, a satysfakcji z tego jakby mniej (choć różnie to bywa), nie trzeba być wcale napaleńcem, wystarczy chcieć i móc sprawić sobie co jakiś czas trochę przyjemności, a jeszcze ile z tego satysfakcji...

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

A co jeśli ktoś się podczepi pod grupę wjeżdżającą "na krzywy ryj"? :) Czy raczej nie ma takiej możliwości i wygonią?

Napisano

E tam, ludzie, będąc w Karpaczu, potrafią puścić więcej kasy w jeden wieczór na piwo i przegryzki

Nie przeczę. Są też tacy którzy fundują sobie małą kawę za stówę w Mariocie. Mi szkoda kasy, na jedno i drugie :)

Napisano

A co jeśli ktoś się podczepi pod grupę wjeżdżającą "na krzywy ryj"? :) Czy raczej nie ma takiej możliwości i wygonią?

wyłapują lewiznę ;) chyba nawet w regulaminie o tym jest napisane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...