bikemaniak Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 A więc tak kupiłem sobie piastę XT chce sobie wymontować swojego strego LX i zamontować Xt-eka ,Będe to robił sam Czy ktoś zna jakiś sposób na rozplecenie i zaplatnie szprych ?????? Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Na rozplatanie sposobu nie potrzeba zadnego ;] a co do zaplatania na internecie jest masa roznego rodzaju instrukcji i poszukaj , czesto z foto bo tak jak ktos ci napisze i tak nic nie skumasz poza tym masz 2 kolo wiec zobacz jak jest zapleciony i zaplataj tak najlatwiej. szprychy na dlugosc powinny pasowac ps to lx przod czy tyl ? ile bys chcial za niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Na rozplatanie sposobu nie potrzeba zadnego ;] a co do zaplatania na internecie jest masa roznego rodzaju instrukcji i poszukaj , czesto z foto bo tak jak ktos ci napisze i tak nic nie skumasz poza tym masz 2 kolo wiec zobacz jak jest zapleciony i zaplataj tak najlatwiej. szprychy na dlugosc powinny pasowac ps to lx przod czy tyl ? ile bys chcial za niego ? Niestety ona idzie do roweru mojej dziewczyny;) Na rozplatanie sposobu nie potrzeba zadnego ;] a co do zaplatania na internecie jest masa roznego rodzaju instrukcji i poszukaj , czesto z foto bo tak jak ktos ci napisze i tak nic nie skumasz poza tym masz 2 kolo wiec zobacz jak jest zapleciony i zaplataj tak najlatwiej. szprychy na dlugosc powinny pasowac ps to lx przod czy tyl ? ile bys chcial za niego ? Niestety ona idzie do roweru mojej dziewczyny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Wedlug mnie najlepsza instrukcja jak samemu zbudowac kolo jaka mozna znalezc na necie jest tutaj : http://www.sheldonbrown.com/wheelbuild.html jezeli bariera jezykowa nie bedzie przeszkoda oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.