mroczny Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Witam. Ostatnio zaczyna przepuszczać mi bębenek w piaście FH-RM30, samego bębenka raczej nie kupię (nie ma) I teraz - gdzie w okolicy Wodzisławia Śl, Jastrzębia, Rybnika przeplotą mi koło na nowej piaście ? Chodzi o to żeby zrobili w miarę szybko i porządnie. Z góry dziękuje za podpowiedz .
Grand231 Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Zapleć sobie koło samemu nie jest to trudne, pamiętaj także że zmiana piasty pociąga czasami za sobą zmianę szprych-no chyba że zmieniasz na ten sam model, do wycentrowania oddaj do serwisu gdyż bez centrownicy samemu jest to ciężko zrobić.
gks Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Rydułtowy -sklep i serwis rowerowy obok Urzędu Miasta ( Pytac o Rafała )
mroczny Napisano 6 Lipca 2011 Autor Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki za info . Na razie kupiłem nowe kółka i spokojnie jeżdżę a ALEXRIMS-y czekają na lepsze czasy. Jak będę miał czas to tam podjadę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.