knofel Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Mój rower do wszelkiego rodzaju wyjazdów, bardzo uniwersalny i skoczny Lubi szybkie i techniczne trasy DH, wszelkie hopy FR, jak i również trochę AM i sporadycznie Dirt Specyfikacja: Waga: Około 13,5 kg. Rama: Bop Stonebrakeer 14" Mostek: Bop Drop In Kierownica: Art Chwyty: Dartmoor Race Barendy: Dartmoor Siodło:Velo Fusion Stery:Cane Creek VP Amortyzator: SrSuntour Duro FR20 Sztyca: Art Zacisk tył: Shimano BR-M475 Tarcza tył: Hayes 160mm Zacisk przód: Avid BB5 Tarcza przód Alligator 180mm Klamki: Tektro Manetka:Shimano Alivio Obręcz przód: Dangerous Mike26” Piasta przód: Dartmoor DeeForce Opona przód: Nokian NBX 2.3 Szprychy: DT Obręcz tył: Dangerous Mike 26” Piasta tył: JoyTech Opona tył: Nokian NBX 2.3 Szprychy: Dartmoor Dętki: Rubena FR Suport:RaceFace Taper Lock Korby :StrongLight Success Pedały : VP-565 Przerzutki tył: Shimano RD-2300 Kaseta : Shimano HG50 Łańcuch : Shimano HG50 Napinacz : Bop Obejma: Accent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Całkiem fajny rowerek, sam kiedyś chciałem coś działaś na tej ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knofel Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/1443-bop/ Tutaj daje fotki Nie wiem tylko dlaczego zmieniła się nazwa roweru w tytule ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.