RzemieN Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Jak w temacie szukam taniej oponki do streetu przedzial cenowy to 50-60zł za sztuke rozmiar 26' co polecicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 kenda knarly 2.3(kuzyn jezdzi i ok ale mi sie nie podoba jakos...) albo tioga dh 2.1(ale tutaj raczej kolo 70zł)ale moge polecic szczerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 A cos takiego z zmniejszym bieznikiem :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 czyli jakim...??Moze jakis slick szeroki...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Tak 1/2 na 1/2 zeby dobre byly w miescie a przyczpne chociaz troche na piasku, nad jeziorko szczegolnie latem bede czesto robil wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 no to nie wiem...ja tam na miescie jak pozyczalem streetowki to dobrze mi sei na porzadnym biezniku jezdzilo jak ma byc tanio i lekko to bedzie malo bezpiecznie,jakies przeciecia oponki i dobicia czeste pewnie beda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 No właśnie patrzec na ciezar ? i czy jest drut ? pomoze mi to cos wlasnie w trudnych warunkach (skoki, schody)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Jak tanio, to tylko Kenda Szmata K-Rad, sprawdzone i nie takie zle jak za to cene (od 40 do 49, zalezy jak sie trafi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 co powiecie o tym ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79720000 Są rozne wersje ten oponki Sprawdzila by sie w streecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Do streetu od biedy, co podkreślam, mogła by być, ale ja np. polecam Maxxis'a Larsen TT 2,35" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 mialo byc lekko a ten flame wazy jak zjazdowa guma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 tego flame używa sporo osób ale tylko za względu na cene. Waga kosmiczna, a przyczepność poza suchym asfaltem pewnie żadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 To ja się podepne odrazu, czy można znaleźć oponke do streetu (nie mniejsza niż 2.0) która bedzie ważyć poniżej 500 gram? Mam teraz semislicki kendy kobry 2,0 i chcialbym cos lżejszego i ciut szerszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 raczej kiepsko bedzie ponizej 500gr sa raczej semislicki do xc moze i rozmair 2.1 trafisz ale to i tak nie bedzie to wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A około 500 gram? moga byc troszke cięższe, ale zalezy mi na wadze i aby trzymaly jakos sie juz, bo teraz moje semislicki to porazka, co chwile snake jakis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 dla mnie stretowa oponka powinna miec jednak wyzszy bieznik a waga przy tej cenie to raczej kolo 700gr bedzie wtedy przy w miare niezlym zabezpieczeniu przed snakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 hmm przy tej cenie czyli jakiej? ja nic o cenie nie pisalem. 700 gram to troche dużo, po wymianie byłbym 200 gram w plecy na parze, chociaż coś za coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Jeżeli szukacie tanich i lekkich oponek to polecam coś od Continentala, np: - Vertical 2,3 680g - gravity 2,3 770g -Survival PRO 2,3 605g Do streetu nie są idealne, ale poradzą sobie i w trudnym terenie, i na asfalcie. No i masa chociażby survivala po prostu zachwyca, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=80208740 ta oponka fajna sie wydaje, a opory toczenia sa jakie? chodzi jak traktor na asfalcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 - Vertical 2,3 680g Mam Verticala 2,3 , ważyłem - 796g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Mozecie mi powiedziec jaka jest roznica miedzy "zwijana" oponą a z drutem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A ważył ktoś Continental Survival Pro ? I jak z oporami toczenia w tej oponce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Halo, pisalem o kendzie K-rad, pewnie nikt nie zuwazyl, ale pewnie bedzie za ciezka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 K-rad wydaje się napraawdę spoko jeśli chodzi o cenę i możliwości, tyle że chyba średnia:/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79237925 Larsen TT spoko, no i jeszcze zostaje moje marzenie maxxis Holly roller, tyle że jak dla naszego "klienta" za droga i chyba nie ten rozmiar(24"): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79561369 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakuben Napisano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Jest jeszcze Nokian XXX i Hookwormy Maxxisa,ale je cięzko dostac i sa drogie.Holly Roler jest fajny i wiele znanych osobistości ja ujeżdza, ja bym w to celował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.