kundello Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Zapraszamy chętnych na całonocną jazdę z naszą ekipą z Bikestats, Jedziemy o 19 w kierunku południowo-wschodnim. Jeździmy na rowerach górskich. Powrót z trasy rano. Warto zaopatrzyć się w światełka (dobre) i większą ilośc jedzenia, oraz wody. W nocy nigdzie nic nie kupimy. Start o 19 spod sceny na plantach. Dystans max 200km. Tempo turystyczne wszystko to jutro, czyli 22 czerwca o 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugu Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 napisz na gg 34901355 jestem z rzeszowa i mam propozycje oraz kilka pytan ... jestem niewidoczny caly czas wiec pisz smialo prosze czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Zapraszamy chętnych na nocną jazdę w terenie kilka razy w tygodniu. Tempo średnie lub lekkie (w zależności od ekipy). Należy mieć mocne lampki i rower przystosowany do jazdy w terenie. Omijamy asfalty, więc jest jak najwięcej terenu oraz lasy. Wyjazdy przeważnie o 19 obok Mariny (tam po drugiej stronie mostu Karpackiego-zapory na wisłoku) Będe tutaj jeszcze pisał. Jeśli ktoś chce się skontaktować, to w profilu jest moje gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.