Skocz do zawartości

[obręcz]alex do 300pln!

Gość amator

Rekomendowane odpowiedzi

Gość amator

Witam

Wiem, że ten temat był wiele razy poruszany, przeczytałem kilka postów na forum na ten temat lecz potrzebuje nadal fachowej porady. Dokładnie chodzi mi o dokompletowanie całej reszty potrzebnej do jazdy do moich starych piast na 38 otworów. Na ten cel max mogę przeznaczyć 300PLN minus przeplot wiec zostaje jakieś 250 :/ Zastanawiam się na 3 obręczami alexa : dm 24, dh 22 , supra n (lub coś innego - proponujcie) !! Przedział cenowy jest podobny, tylko które będą lepsze dla amatora ważącego 85 kg preferującego weekendowe hopki a na co dzień miasto (schodeczki, krawężniczki). Do tego przydały by się jakieś dobre szprychy i dobry przeplot ??

Dzięki za fachową opinie!!

Pozdrawiam

A powiedz mi na co 2 tematy zakladales ? ;]

Chyba na 36 ot obrecze :> na pewno szprychy odgrywaja role , jak te obecne sa stare dobrze bylo by wiemienic poza tym moga nie pasowac poprostu. Moze DT Champnion po 1zl sztuka wiec na dwa kola 72 zl , do tego 2 razy zaplot 30-40 zl zostaje 200 zl na obrecze. DM 24 dosc dobrze by sei tu sprawdzila , na allegro sa po 80 zl ( w sklepie nawet tez po tyle mozna dostac ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...