Gość amator Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam Wiem, że ten temat był wiele razy poruszany, przeczytałem kilka postów na forum na ten temat lecz potrzebuje nadal fachowej porady. Dokładnie chodzi mi o dokompletowanie całej reszty potrzebnej do jazdy do moich starych piast na 38 otworów. Na ten cel max mogę przeznaczyć 300PLN minus przeplot wiec zostaje jakieś 250 :/ Zastanawiam się na 3 obręczami alexa : dm 24, dh 22 , supra n (lub coś innego - proponujcie) !! Przedział cenowy jest podobny, tylko które będą lepsze dla amatora ważącego 85 kg preferującego weekendowe hopki a na co dzień miasto (schodeczki, krawężniczki). Do tego przydały by się jakieś dobre szprychy i dobry przeplot ?? Dzięki za fachową opinie!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 A powiedz mi na co 2 tematy zakladales ? ;] Chyba na 36 ot obrecze :> na pewno szprychy odgrywaja role , jak te obecne sa stare dobrze bylo by wiemienic poza tym moga nie pasowac poprostu. Moze DT Champnion po 1zl sztuka wiec na dwa kola 72 zl , do tego 2 razy zaplot 30-40 zl zostaje 200 zl na obrecze. DM 24 dosc dobrze by sei tu sprawdzila , na allegro sa po 80 zl ( w sklepie nawet tez po tyle mozna dostac ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.