testis Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 W dniu 20 czerwca 2011 o godz. 15:15 z ul. św Tomasza w Krakowie skradziono rower marki Kelly's Axis w kolorze szaro-srebrnym, z czerwonym paskiem na ramie (podobny do widocznego na zdjęciu), numer ramy: W04318151. Rower miał kierownicę z rogami i błotniki. Opony miały cienki czerwony pasek wzdłuż koła. Jeżeli dysponujesz jakimiś informacjami o rowerze lub złodzieju widocznym na poniższych zdjęciach proszę o kontakt pod numerem 697 694 007! Czeka nagroda! więcej zdjęć pod adresem: Mój odnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testis Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) więcej zdjęć pod adresem: Mój odnośnik nagranie dostępne pod adresem: Edytowane 22 Czerwca 2011 przez testis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Skubany się czaił...powodzenia...trzymam kciuki i będę się rozglądał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Przypominam, że publikacja zdjęcia bez zgody osoby się na niej znajdującej jest łamaniem prawa To, że jest złodziejem nie ma znaczenia. W Gdańsku była taka historia, że pani z piekarni wywiesiła zdjęcia złodzieja. Jego rodzina złożyła donos do policji Edytowane 23 Czerwca 2011 przez winfor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testis Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Oczywiście, mam tego świadomość! ...i ze zniecierpliwieniem czekam na pozew albo zawiadomienie o popełnieniu przeze mnie przestępstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi