kamo10 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam . Od pewnego czasu mam problem takiego typu że przy hamowaniu na przednim hamulcu przednie koło dostaje drgań ,wyczuwalne na asfalcie. Wpierw myślałem że to stery ale jest wszystko ok . Zdoiłem koło i chwyciłem w miejscu gdzie się łącza golenie i poruszałem amortyzatorem i wyczułem luz . Jakby tego było mało spod blokady amortyzatora wycieka olej. jak temu zaradzić no i czy będzie drogo...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 W Epiconie 09 i Bomberze Z1 FR z Avidem J7 i tarczą 185 mm też czuję drgania, ale luzów nie czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knofel Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 U mnie Duracz FR20 drga kiedy delikatnie chce zwolnić. Przy mocniejszym pociągnięciu hampla , grzecznie bez drgań chowa się do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dawał ktoś może amortyzator do reklamacji w dekatlonie ? robią jakieś problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Z tego co forumowicze pisali na temat serwisu Decathlona i oddawania rzeczy na gwarancje, to chętnie przyjmują, zawieź cały rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jaką masz tarczę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Już wszystko załatwione. teraz tylko odebrać rower i jeździć dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoweryElektryczne Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 o, i bardzo dobrze bezproblemowo, jasno - tak powinno być zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.