brt0555 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam!Postanowiłem zakupić kask, chciałbym przymierzyć, więc zakup tylko na terenie Łodzi, z tego co znalazłem to spodobały mi się, te trzy, tylko nie wiem, który byłby najlepszy pod względem jakości,trwałości itp. wyglądem wszystkie mi sie podobają więc wygra strona techniczna, oto one: Met Mythos Dodatkowe zdj. Kellys Spirit Kellys Rebus Który wybrać? Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam! Edit: Dodam, ze jezdze glownie szosa, jednak czasem wjezdzam w las, wiec chcialbym taki dosyc uniwersalny kask- niczym cross wsrod kaskow o ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korbelsky Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 osobiscie wzialbym Rebus'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A ja wziąłbym najwygodniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 To wszystko jedno i to samo. Najważniejsze aby dobrze leżał, po zapięciu i regulacji nigdzie nie uwierał a dopiero potem patrzy się na jego wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Przeciez to samo napisalem, czekam na opinie o jakosc wykonania,wygodzie tych kaskow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.