dywyn Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Witam serdecznie! Bardzo proszę o pomoc w wyborze roweru MTB. Zastosowanie: 70% ścieżki rowerowe i 30% w lesie (i tutaj nie oszczędzam roweru). Mam 175 cm wzrostu i warzę około 75 kg. Budżet: 3000-3500zł Nie jestem wyczynowcem i nie mam zamiaru uczestniczyć w maratonach. Chcę by rower był niezawodny i w miarę lekki. Rozwiązania typu cross mnie nie interesują. Moje typu to: Scott Scale 70 Cube Ltd Comp Cube Acid Chętnie wysłucham innych propozycji, jednak chciałbym ograniczyć się do następujących marek: Kellys, Giant, Scott, Unibike, Author. Rower chcę kupić w sklepie stacjonarnym - dlatego allegro i wysyłka odpada.
brt0555 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Unibike FLite miesci sie w budzecie a osprzet fajny, z tych do podales bralbym ltd comp.
dywyn Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Napisano 22 Czerwca 2011 Dziękuję za radę. Po odwiedzeniu sklepu zdecydowałem się na model nieco droższy... Ltd Team. Mogę napisać, że rowerek jest fajny
krissek Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 a może http://www.unibike.pl/expert.html ?? prezentuje się fajnie jak na mój gust a i osprzęt ciekawy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.