Skocz do zawartości

[rower] Orbea czy Kross?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeczytałem parę tematów na tym forum i nie znalazłem tego co potrzebuję. Interesuje mnie porównanie kilku rowerów mianowicie chodzi o Orbea Tuareg oraz Kross hexagon v3 - v6. Potrzebuję informacji na temat tych rowerów. Który jest lepszy na 1 porządny rower.

Napisano

Może zapodaj jakieś odnośniki do rowerów aby zapoznać się ze specyfikacją sprzętową. Sami mamy szukać? To Ty potrzebujesz porady.

Napisano

Jak chcesz ladny znaczek to kupuj scotta a co! Osprzetowo to tragedia za 1500zlt, evolution, a2 level i pare innych bije te rowery i osprzetem i wygladem- chyba ze chcesz ladna rame, ktora sama nie pojedzie to co innego.

Napisano

Nie chodzi mi o sama ramę ani o wygląd, tylko w tym sklepie w którym mam upust 10% zaoferowali mi takie rowery w przedziale cenowym jaki im podałem. Pytam Was o zdanie który z tych rowerów byście wybrali. Sprzedawca bardzo mi zachwalał tuarega, że jest bardzo wytrzymała i dobre komponenty ma włożone jak na swoją cenę

Napisano

szczerze to żaden z nich ;] jak Ci mówią bierz Unibike Evolution, osprzętem biję wszystkich na głowę, a co do Orbei osprzęt jest tragiczny ;] osprzęt jest taki jak z makrokeszu ;]

Napisano

to niestety ale sprzedawca strasznie Cię okłamał, osprzęt Tuarega to jakaś porażka, za takie pieniądze takie buble wkładać, Hexagon 6 wypada zdecydowanie lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...