Skocz do zawartości

[Opony]Zamiennik

krzyss8

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Mam mały proble. Mam starą bodajrze z 1981 roku(tak jest napisane na przerzutkach mavac) jest ona wyremontowana ale niestety dzisiaj pękła mi opona(była stara, bardzo stara) i nie moge nigdzie znaleźć takiego romiaru.

Na oponie mam oto takie wartości 32-584 to jest chyba ta wartość ISO

i druga w nawiasie 650-32B.

Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć takie opony ewentualnie jakieś zamienniki.

Bardzo mi na tym zależy.

POZDROWIENIA

znalazłem takie opony tylko że one chyba musza być wąższe

http://allegro.pl/hit-bialo-czarna-opona-26x1-3-8-1-1-2-vrb-017-i1668233228.html

Rzeczywiście, myślenie dziś sprawia mi problemy, zapomniałem napisać że musisz spiłować obręcz ;) Popytaj w sklepach na allegro czy mają taką oponkę, często nie wystawiają wszystkiego. Do tego możesz zmierzyć szerokość obręczy i sprawdzić tabelką jaką maksymalnie szeroką oponkę założyć. Plus również napompowana musi zmieścić się w widła. Jak będziesz miał wartość, i nie będzie innego wyboru kupisz szerszą. Wyboru za dużego nie ma. Przejrzałem google i to samo.

Pilowanie obreczy to chyba przesada i to o 2,5 cm. Pisalem do kilku sklepow meile ale takiej opony nie maja. Poszujam jeszcze na szrotach a jak nie to bede musial kupic ta co napisalem w 1 poscíe. Moze ktos z forum ma taka oponke do sprzedania albo wie gdzie mozna ja dostac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...