Skocz do zawartości

[lasy oliwskie] chętni na lightowe przejażdżki?

daisy4891

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja planowałem dzisiaj wyruszyć około 14:00 i przejechać może z 20km po lesie (plus dojazd). Napisz gdzie i o której pasuje Ci ustawka. No i zapraszamy wszystkich zainteresowanych :)

Napisano

Karol sekunda bo moja żona plany zmienia, i chyba 14 mi nie wypali....bo o 13 chce jechać do treściowej. Karol w tygodniu możemy się spotkać ja urlopuje jeszcze, daj znać kiedy w matemblewie by mi pasowało, z Kowal to 10-11 km wiec spoko.

Napisano

OK, spoko. Ja zasadniczo też nie mam napiętego harmonogramu na tydzień ale będę pewnie po dziekanatach latał :) Dam znać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja jeżdżę często w okolicach Łysej Góry przez Małą Gwiazdę i dalej aż do samej obwodnicy w okolicach Osowej, jest dużo fajnych, ostrych zjazdów, bo podjazdów to nie lubię ;) Tylko niestety teraz nie dam rady nigdzie się ruszyć, bo suport rozwalony i dziś podczas ostrego hamowania tylnym rozerwało mi oponę :o

Napisano

może jutro jakiś wypad do TPK?? tak 12-13 można i wcześniej spotkanie przy LOT-cie, dworcu może przy Galerii Bałtyckiej...jacyś chętni?? Albo wcześniej jakiś spontan i wypad do Przywidza, przez Kozia Górę np.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...