Skocz do zawartości

[kompan do jazdy]poszukuję chętnych i zwariowanych z zapałem do jazdy na rowerze

grzesica

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Szukam bratniej duszy na rowerek. Jestem z kielc. Ja jeżdże a kolarzówce, ale jeśli ktoś na grubszej oponie uważa ze może ze mną pośmiagac to się nie obrażę :P

Ogólnie jeżdze amatorsko (jeśli tylko czas pozwala około 50-60 km dziennie), a w wolny dzień weekendowy wypadam na 100-150 km (to jak jeszcze na rozwalającym się góralu poginałem ), a planuję coraz dłuższe trasy.

Obecnie poszukuję chętnej osoby na wyjazd z kielc do krakowa i z powrotem, w ciągu jednego dnia oczywiście. Wyjazd w jakiś pogodny dzień koło 4-5 rano.

Chętnych proszę o kontakt mail lub gg: 11522441

Acha: jeśli to ważne to mam 27 lat:)

• Mod Team
Napisano

Cześć,

Ja ujeżdżam rowerek z grubszymi oponami od twoich, ale również kiedyś myślałem o wyprawie do Krakowa.

Co prawda w Kielcach nie mieszkam, ale Pińczów jest po drodze. :)

Napisano

no to super... proponuję najbliższy weekend (czyli długi) no chyba że pogoda nie dopisze, jak coś to pisz na moje gg, wieczorami siedzę przy kompie

wstępnie mogę wyjechać z Kielc i jechać przez Pińczów lub możemy się spotkać w Jędrzejowie

• Mod Team
Napisano

Najbliższy weekend odpada - w niedzielę jest maraton ŚLR w Kielcach.

Tydzień później może mnie nie być, a dwa tygodnie później mam maraton ŚLR w Pińczowie.

Także najwcześniej po 10 lipca, ew. jakoś w tygodniu, ale to już na gg się zgadamy. ;)

Napisano

moja samotna podroz z kielc do krakowa zakonczyła się w miechowie na wielkim żółtym psie który nagle wybiegł na droge e7

tym samym kończę poszukiwania współtowarzyszy i przestrzegam przed tym psem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...