grzesica Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 witam Szukam bratniej duszy na rowerek. Jestem z kielc. Ja jeżdże a kolarzówce, ale jeśli ktoś na grubszej oponie uważa ze może ze mną pośmiagac to się nie obrażę Ogólnie jeżdze amatorsko (jeśli tylko czas pozwala około 50-60 km dziennie), a w wolny dzień weekendowy wypadam na 100-150 km (to jak jeszcze na rozwalającym się góralu poginałem ), a planuję coraz dłuższe trasy. Obecnie poszukuję chętnej osoby na wyjazd z kielc do krakowa i z powrotem, w ciągu jednego dnia oczywiście. Wyjazd w jakiś pogodny dzień koło 4-5 rano. Chętnych proszę o kontakt mail lub gg: 11522441 Acha: jeśli to ważne to mam 27 lat:)
Mod Team Franio Napisano 21 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 21 Czerwca 2011 Cześć, Ja ujeżdżam rowerek z grubszymi oponami od twoich, ale również kiedyś myślałem o wyprawie do Krakowa. Co prawda w Kielcach nie mieszkam, ale Pińczów jest po drodze.
grzesica Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 no to super... proponuję najbliższy weekend (czyli długi) no chyba że pogoda nie dopisze, jak coś to pisz na moje gg, wieczorami siedzę przy kompie wstępnie mogę wyjechać z Kielc i jechać przez Pińczów lub możemy się spotkać w Jędrzejowie
Mod Team Franio Napisano 21 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 21 Czerwca 2011 Najbliższy weekend odpada - w niedzielę jest maraton ŚLR w Kielcach. Tydzień później może mnie nie być, a dwa tygodnie później mam maraton ŚLR w Pińczowie. Także najwcześniej po 10 lipca, ew. jakoś w tygodniu, ale to już na gg się zgadamy.
grzesica Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 Może ktoś jeszcze poza franiem? Jest tam jeszcze jakiś zapaleniec?
grzesica Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Napisano 27 Czerwca 2011 moja samotna podroz z kielc do krakowa zakonczyła się w miechowie na wielkim żółtym psie który nagle wybiegł na droge e7 tym samym kończę poszukiwania współtowarzyszy i przestrzegam przed tym psem...
Mod Team Franio Napisano 27 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.