1Alfix Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Witam serdecznie Jest to mój pierwszy post na tym forum więc z góry przepraszam za wszelkie niedociągnięcia i proszę o wyrozumiałość. Od pewnego czasu próbuje znaleźć rower MTB w przedziale cenowym jaki podałem w tytule (1300-1500 zł). Kompletnie nie wiem co wybrać na rynku jest masa rowerów różnych marek. Co polecacie ? Jaką markę ? Może jakieś konkretne propozycje ? Mam 177 wzrostu i ważę około 65kg. Dodam tylko że chcę aby był to rower z amortyzacją tylko na przednim widelcu. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
brt0555 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Chyba trzeba powiekszyc okienko wyszukiwarki, temat znajdziesz w 1min, a tak to siedzisz i czekasz jak glupek na czyjas odpowiedz na kolejny taki sam temat. Ale odpowiem: kross a2 level deore xt/alivio unibike fusion/evolution kross a4 level
Mod Team Franio Napisano 21 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 21 Czerwca 2011 Wystarczy, że troszkę się wysilisz i przeczytać kilka tematów, a posiądziesz wiedzę, o jakiej nikt nigdy nie śnił. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.