Diana926 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam. W te wakacje zamierzam wybrac się na kilkudniową wyprawę rowerową po Polsce. Mam czas do końca lipca. Trasa jeszcze nie określona, byc może Mazury, ale wszystko jest do uzgodnienia. Głównym celem jest zwiedzanie i podziwianie widoków. Noclegi planuję na polach namiotowych lub w kwaterach w zależności od dostępności i od pogody. Tempo raczej spokojne, planuję dystanse około 60 - 80 km dziennie. Szukam towarzysza lub towarzyszki wyprawy. Mam 23 lata. Kontakt ros926@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ustal skąd ruszasz, główny cel i łatwiej będzie kogoś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diana926 Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ruszam z okolic Trójmiasta ale zawsze można umówic się gdzieś i podjechac pociągiem. Główny cel wymieniłam ale wszystko zależy od tego kto się zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NanoRurka Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To dobrze, że napisałeś skąd. Byłem zainteresowany dopóki nie przeczytałem z okolic Trójmiasta. Jestem z drugiego końca Polski. (Jura Krk-Czew) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturki1 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Looknij tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/92756-wyprawa-rowerowa-mazury-termin-24-2806-szukamy-kompanow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diana926 Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 To dobrze, że napisałeś skąd. Byłem zainteresowany dopóki nie przeczytałem z okolic Trójmiasta. Jestem z drugiego końca Polski. (Jura Krk-Czew) No trudno Twoja strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adasko88 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witam! Z miłą chęcią bym gdzieś wyskoczył, mam czas od 1-9 lipca, ale niestety jestem z Poznania , ale nie widzę przeszkód spotkać się gdzieś w Polsce Jestem otwarty na propozycje! /franek_7@o2.pl/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FooFighter Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam! Temat jeżeli wyprawa jest dalej aktualna to ja jestem wstępnie zainteresowany Planowałem w tym roku wyjazd do Szwecji ale nie wyszło :/, a chciałbym gdzieś w tym roku jednak pojechać. Jestem z okolic Słupska więc wyjazd z trójmiasta mi odpowiada kontakt: madritasdb@gmail.com Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.