Tobjas Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Witam, potrzebuje pomocy w wyborze mojego pierwszego rowerku. Mam do wydania ok 2000 zł. Jeżeli polecacie na początek coś tańszego to tez będzie ok mam ok 180 cm wzrostu i jakieś 85 kg wagi. Zamierzam jeździć głownie po polnych drogach, po lesie, generalnie nie za ciężki teren. Zamierzam rownież czasami pojechać na nim do pracy po asfalcie jakieś 15 km w jedna stronę wiec dobrze gdyby był tez wygodny. Podoba mi sie rower kross a6 ale niestety przekracza mój budżet. No chyba ze to dobry rower to jakoś dozbieram. Jestem totalnie zielony w tym temacie wiec proszę was o pomoc. Dajcie jakieś propozycje, ponieważ ja patrzę na specyfikację i widze tylko napisy. Nie wiem która cześć jest lepsza a która gorsza. Dodam tez to ze chciałbym żeby ten rowerem wytrzymał chociaż z 6 lat. Jestem raczej niedzielnym użytkownikiem roweru ale wyznaje zasadę ze jak już coś kupić to raz a dobrze. Jeszcze raz proszę o pomoc. Pozdrawiam Grzesiek
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2011 Użyj wyszukiwarki, jest masa takich tematów. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.