Kołek Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam Mam mały problem (albo i nie), mianowicie: posiadam używaną Supre MT, w której po ściągnięciu szprych zrobiła się mała szpara na spojeniu. Czy to się zejdzie po założeniu nowych szprych? Albo czy się powiększy? Pozdro P.S. - Kywak Twoją opinie znam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Po założeniu szprych szpara się zniweluje, co nie znaczy, że nie masz problemu. Taka obręcz może pięknie strzelić na łączeniu.... Chociaż ja spokojnie bym na niej jeżdził(tylko mocno ściągnąć szprychy i mieć mocno napompowane koło) Tylko jeszcze zalezy jakie masz hample - jak tarcze to no problem, jak V'ki to może się koło delikatnie blokować podczas hamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kołek Napisano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 aha no to tyle dobrze, że się zejdzie... Dzięki za rade. Co do hamulców to jeszcze V-ki niestety ale będą tarcze. Mam nadzieję, że jednak nie pęknie. Ale blokować nie powinno bo ta szpara ma może 3mm a ścianka pod vki jest bardzo wysoka wiec ustawie klocka tak żeby nie szurał o szpare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Co do szpary tez miałem małą na mojej obręczy zrobiłem na niej 9000 km i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kołek Napisano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 OK to mysle ze jednak na tym pojezdze Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A mowilem, ze nie ma sie czym martwic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.