iwan1245 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Witam . Kupiłem zabezpieczenie do roweru na kod . Ale jest problem ponieważ kod to 0000 i nie wiem jak go zmienic . Sory za takie banalne pytanie ale rower mam dobry i nie chce go straci Z góry dzięki za od powiedż
Mod Team Pixon Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2011 Zrób zdjęcie zapięcia, ponieważ ja nie widziałem jeszcze takiego które by można było zaprogramować.
Mod Team michuuu Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2011 Kiedyś w epoce walizek tzw. dyplomatek był taki myk z zamkiem "szyfrowym" i tam taki zabieg był możliwy. Pewnie to ten sam patent.
marsman Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 w zapięciu BBB jest miejsce z niby guziczkiem przy użyciu którego można zmienić kod. przy otwartym zapięciu wciska się go i ustawia własne cyferki
Niedzwiedz1 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 W linkach kryptonite kiedyś (pewnie teraz też) działało to tak, że po otwarciu linki można było zdjąć pierścienie z cyframi z mechanizmu i włożyć tak, żeby ustawić dowolną kombinację cyfr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.