slawex17 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam. Poszukuję taniej zębatki pasującej do korby truvativ xflow. zależy mi by była stalowa, 22T. czy ta będzie dobra? wydaje się że jest uniwersalna, przynajmniej mi http://www.cyklotur.com/x_C_Sz2__T_zebatka-v3-TRUVATIV.html?PT=53148776&PZTA=8&HNT=T&PD=53010959&WSZDZ=T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Mechanizm korbowy truvativ x-flow jest nierozbieralny. Nie ma możliwości wymiany poszczególnych zębatek. Tak więc ani zębatka z linka, ani żadna inna pasować nie będzie. Dopiero korby Iso-flow i five-d miały taką możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 sprawdziłem, pomyliłem się, posiadam korbę Truvitiv Iso-Flow. zmiana zapytania: potrzebuję pasującą zębatkę 32T do korby Truvativ Iso - Flow. szukam stalowej i taniej zębatki, do 40/50zł. może być tańsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royalonzo21 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a na allegro zaglądałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 o dzięki za odpowiedź na temat, bardzo mi pomogłeś. po co mam zaglądać jeżeli nie wiem co pasuje? (Do moderatorów: zmieńcie proszę w temacie z 22T na 32T, będę bardzo wdzięczny. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Do Iso-Flow pasują wszystkie zębatki z rozstawem 104 mm (np. od Shimano). Jak jesteś zainteresowany to mam na sprzedaż zębatkę 32 Truvativa - używana, ale jej stan jest jeszcze znośny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.