kalin20 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witajcie Dziś zauważyłem u siebie dziwne zjawisko. Ostatni weekend cały dzień jeździłem na dualu, i pumptracku wszystko było ok, nic mnie nie bolało. Dziś wieczorem wyszedłem pojeździć, przejechałem może kilometr kilka razy robiąc buny hopa i zaliczyłem kilka zeskoków z krawężników. Zatrzymałem się i nogi miałem jak z waty, ledwo stałem. Czym to jest spowodowane i jak sobie z tym dać rade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Prawdopodobnie mięśnie nie zdążyły się jeszcze zregenerować. Po cięższym treningu mają to do siebie że muszą się "naprawić" bo występują jakieś mikropęknięcia włókien czy coś takiego. Musiał byś włączyć w diete jakieś składniki które przyspieszają ten proces ale nie wiem jakie to. Poczytaj może na forach dla koksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Odpoczynek jest tak samo ważny jak wysiłek. Widocznie nie odpocząłeś wystarczająco i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Panowie tydzień nie jeździłem wiec wg mnie sie zregenerowały. Mi sie wydaje że to nie tu leży problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A nie odwodniłeś się po imprezie dzień wczesniej lub coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Noo nie pije dość dużo ok 2 litrów wody dziennie, kaca też nie miałem bo nie pije, więc na pewno nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A może po prostu masz słabe nogi, dociążając je przez weekend spowodowałeś osłabienie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To ze tydzien nie jezdziles nie sugeruj sie tym. Miales intensywny dzien poprzedni i organizm mogl sie jeszcze nie zrgenerowac wystarczajaco. Jesli to pojedynczy przypadek to nie ma sie czym przejmowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 noo zobaczymy dziś, pojeżdżę trochę i napisze wam co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.