Gość gość Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam. Czy zna ktoś może adresy tudzież strony internetowe sklepów rowerowych w czechach? Chciałem zakupić ramę Leaderfoxa i zasłyszałem że w czechach można je nabyć duuużo taniej. z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Chciałem zakupić ramę Leaderfoxa i zasłyszałem że w czechach można je nabyć duuużo taniej. Nie tak dużo taniej. Przykład: Cena LF Maxx Pro w Polsce - 349 zł Cena LF Maxx Pro w Czechach - 2295 ,- co daje po przeliczeiu około 300 zł, dolicz przesyłkę i wychodzi prawie to samo a w razie reklamacji to wysyłanie do Czech jest niezbyt ciekawe. A adresy sklepów znajdziesz na tej stronie. Są tam oficjalni dystrybutorzy LF w Czechach i innych krajach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.