Skocz do zawartości

[Tricki] Składakiem...

pshemekXC

Rekomendowane odpowiedzi

Siemacie :icon_mrgreen:

Tak jak w temacie, czy próbowaliście wyczyniać coś składakiem? Chodzi mi o niekonwencjonalną jazdę np. popularnym Wigry czy Jubilatem i próby zrobienia nimi ewolucji (circle wheelie, stand up, deathspin itp.). Pytam tylko tych którzy bawili się w to lub lubią se czasami pojechać na gumie Rometem... :icon_cool:

Ja w wigry 3 miałem wzmocnioną do takich rzeczy, spawarka była chęci były kask i ochraniacze były ;pp Wheelie i obrót 360 stopni kierownika w powietrzu dawało rade, stoppie(na przednim kole) jak w street się robiło :) Były próby bh i paru innych ale to trudne było ;p Pamiętne było podczas stoppie złamanie widełka ;pp Ahh ta nuda na wsi i za dużo materiałów to robienia głupot ;p

A masz karnet do dentysty? :D Człowieku, te ramy tego nie przeżyją :D

Jeszcze nie byłem z tego powodu u dentysty :icon_mrgreen: . Rama nie złamię się, jeżeli dorobisz dodatkowe spawy (W Jubilacie posiadam taką i jest niedozajechania :icon_wink: )

JaniszMTB Też mi się wydaję (czysta głupota :icon_cool: ) Ale lubię sobie czasami zamienić jazdę MTB i poidiotyzować :icon_lol: . Wheelie, cyrkle ale stopali nie próbowałem i bh. Ostatnio jeździłem nowym Wigry i jest lepszy do tego od Jubilata. Czego to się nie wymyśli.... B)

Głupota to mało powiedziane... Tylko trzeba kask i ochraniacze, a nie będzie Ci karnet potrzebny ;pp W życiu czasami trochę tej witaminy G - głupoty, przydaje się, bez niej byśmy oszaleli :)

Heh xD :icon_mrgreen: Na MTB jeżdżę oczywiście w kasku ale na składaku? trochę to głupio wygląda. Ale nic ekstremalnie trudnego nie próbuje :icon_cool:. Z trudniejszych to robiłem stand up na bagażniku (co za uczucie, ale jedno gibnięcie i biodrem o asfalt...). Ale to nie wszystko.... Mam kilka materiałów video z zimowych driftów ale jeszcze niezmontowane.

kumpel kiedyś próbował skakać na składaku na naszej hopie w lesie to rama pękła w pół pod jego masa xD jakieś 80kg

To potem nie mógł być zdziwiony :icon_cool: . Do tego jeszcze powinien założyć terenowe gumy i porządne spawy na ramie i mógłby dłuuugo skakać :icon_wink: Ciekawie wyglądają pewnie takie skoki...

To potem nie mógł być zdziwiony :icon_cool: . Do tego jeszcze powinien założyć terenowe gumy i porządne spawy na ramie i mógłby dłuuugo skakać :icon_wink: Ciekawie wyglądają pewnie takie skoki...

W którym miejscu trzeba dać te spawy, bo fabryczne mogły być kiepski? W którym miejscu te ramy lubiły pękać?

W którym miejscu trzeba dać te spawy, bo fabryczne mogły być kiepski? W którym miejscu te ramy lubiły pękać?

W miejscu gdzie się składa rama, i nie żałować drutu :thumbsup: .Fabryczne spawy są po to by się to jakoś trzymało i tyle :icon_cool: . I dlatego pękają standardowo przy takiej jeździe. I nie tylko rama pęka, raz już złamałem widelec... :whistling:

• 1 miesiąc temu...

Pewnie, że się da:D, polecam nauke Serfera na romecie, jedna noga na kierownicy , druga na siodełku ( i oczywiscie nie trzymamy kierownicy:P), Czasem żałuje, że na pokazy rowerowe nie zabieram jakiegoś starego Rometa:P,hehe.

pokazy rowerowe www.michalkoziolek.pl pokazy rowerowe

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...