pshemekXC Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Siemacie Tak jak w temacie, czy próbowaliście wyczyniać coś składakiem? Chodzi mi o niekonwencjonalną jazdę np. popularnym Wigry czy Jubilatem i próby zrobienia nimi ewolucji (circle wheelie, stand up, deathspin itp.). Pytam tylko tych którzy bawili się w to lub lubią se czasami pojechać na gumie Rometem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A masz karnet do dentysty? Człowieku, te ramy tego nie przeżyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ja w wigry 3 miałem wzmocnioną do takich rzeczy, spawarka była chęci były kask i ochraniacze były ;pp Wheelie i obrót 360 stopni kierownika w powietrzu dawało rade, stoppie(na przednim kole) jak w street się robiło Były próby bh i paru innych ale to trudne było ;p Pamiętne było podczas stoppie złamanie widełka ;pp Ahh ta nuda na wsi i za dużo materiałów to robienia głupot ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A masz karnet do dentysty? Człowieku, te ramy tego nie przeżyją Jeszcze nie byłem z tego powodu u dentysty . Rama nie złamię się, jeżeli dorobisz dodatkowe spawy (W Jubilacie posiadam taką i jest niedozajechania ) JaniszMTB Też mi się wydaję (czysta głupota ) Ale lubię sobie czasami zamienić jazdę MTB i poidiotyzować . Wheelie, cyrkle ale stopali nie próbowałem i bh. Ostatnio jeździłem nowym Wigry i jest lepszy do tego od Jubilata. Czego to się nie wymyśli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Głupota to mało powiedziane... Tylko trzeba kask i ochraniacze, a nie będzie Ci karnet potrzebny ;pp W życiu czasami trochę tej witaminy G - głupoty, przydaje się, bez niej byśmy oszaleli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Głupota to mało powiedziane... Tylko trzeba kask i ochraniacze, a nie będzie Ci karnet potrzebny ;pp W życiu czasami trochę tej witaminy G - głupoty, przydaje się, bez niej byśmy oszaleli Heh xD Na MTB jeżdżę oczywiście w kasku ale na składaku? trochę to głupio wygląda. Ale nic ekstremalnie trudnego nie próbuje . Z trudniejszych to robiłem stand up na bagażniku (co za uczucie, ale jedno gibnięcie i biodrem o asfalt...). Ale to nie wszystko.... Mam kilka materiałów video z zimowych driftów ale jeszcze niezmontowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herabbit Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Może damka jest inna od składaka, ma ciężki biegi i ma ciężki przód, ale jak ostatnio bylem u kolegi to damką spokojnie można jechać whellie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Może damka jest inna od składaka, ma ciężki biegi i ma ciężki przód, ale jak ostatnio bylem u kolegi to damką spokojnie można jechać whellie Spokojnie i powoli... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 @pshemekXC ja jeździłem w kasku którego używałem w SuperMoto do Yamahy ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marris Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 kumpel kiedyś próbował skakać na składaku na naszej hopie w lesie to rama pękła w pół pod jego masa xD jakieś 80kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 kumpel kiedyś próbował skakać na składaku na naszej hopie w lesie to rama pękła w pół pod jego masa xD jakieś 80kg To potem nie mógł być zdziwiony . Do tego jeszcze powinien założyć terenowe gumy i porządne spawy na ramie i mógłby dłuuugo skakać Ciekawie wyglądają pewnie takie skoki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverhood Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 To potem nie mógł być zdziwiony . Do tego jeszcze powinien założyć terenowe gumy i porządne spawy na ramie i mógłby dłuuugo skakać Ciekawie wyglądają pewnie takie skoki... W którym miejscu trzeba dać te spawy, bo fabryczne mogły być kiepski? W którym miejscu te ramy lubiły pękać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 W którym miejscu trzeba dać te spawy, bo fabryczne mogły być kiepski? W którym miejscu te ramy lubiły pękać? W miejscu gdzie się składa rama, i nie żałować drutu .Fabryczne spawy są po to by się to jakoś trzymało i tyle . I dlatego pękają standardowo przy takiej jeździe. I nie tylko rama pęka, raz już złamałem widelec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKoziolek Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Pewnie, że się da:D, polecam nauke Serfera na romecie, jedna noga na kierownicy , druga na siodełku ( i oczywiscie nie trzymamy kierownicy:P), Czasem żałuje, że na pokazy rowerowe nie zabieram jakiegoś starego Rometa:P,hehe. pokazy rowerowe www.michalkoziolek.pl pokazy rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mówicie nie da się? To patrzcie na to: http://www.youtube.com/watch?v=pZwvLFhYUL0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Straciłem swoje 5minut na jakiś głupi film ukazujący nudę nastolatków , którzy zamiast spędzać czas pożytecznie , marnują go skutecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Straciłem swoje 5minut na jakiś głupi film ukazujący nudę nastolatków , którzy zamiast spędzać czas pożytecznie , marnują go skutecznie. Wyluzuj . Hardkorzy rulez hah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piteross Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 heh nie próbowałem jeszcze ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitchFR Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Składak- pokrzywiony błotnik i koszyk od wheelie bo zapominam że heble są w nogach Damka - duże bh z 3 schodków - zgięta rama i po dętkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Pojechaliśmy z kumplem poskakać, ja na dualu on na damce Dual wiadomo do czego służy, natomiast jego damka... Po trzech czy czterech skokach, podwinęły mu się widełki z przodu i koło tarło o ramę. Ale chłopak dzielny skakał dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.