misiek121312 Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Cześć Wszystkim. Jestem tu nowy wiec jak coś zrobiłem źle lub był podobny temat to wybaczcie A mianowicie za tydzień dnia 27 czerwca wyjeżdżam na obóz harcerski i wracam się dopiero 29 lipca. Przez ten czas nie będę mógł trenować gdyż nie biorę tam roweru. Jakie treningi zalecacie aby nie tyle utrzymać formę ale w pewnym stopniu zyskać. Jadę na 7 dniową pielgrzymkę, wyjeżdżamy 31 lipca łącznie 1200 km, a nie jestem wo gule przygotowany. Co mógłbym ćwiczyć: bieganie, pływanie ?? Niestety nie mam możliwości chodzenia na siłownie. Z góry za wszystkie odpowiedzi dziękuje.
Mod Team safian Napisano 19 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2011 Nie sprzątaj w namiocie to będziesz robił karne przysiady i pompki Jak sam zauważyłeś możesz biegać, pływać, możliwości masz sporo, trzeba tylko chcieć. Dlaczego nie możesz wziąć roweru? Ja w tamtym roku miałem, w tym roku też biorę a że jesteśmy w lesie to nawet nie trzeba dojeżdżać w teren
kapsell Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 1200 km w 7 dni to spory systans dla osoby - jak sam to piszesz - ktora nie jest przygotowana. Jesli nie pojezdzisz na obozie na rowerze to kiepsko widze cie na pielgrzymce...
WNOD Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Kolego powiem tak.W miesiąc nie zbudujesz formy na tyle żeby przejechać taki dystans w czasie jakim chcesz go przejechać.Jeśli się wybierzesz to będziesz tylko balastem dla ludzi z którymi będziesz jechał.A ty po pierwszym dniu się zajedziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.