Skocz do zawartości

[rama] Jaką wybrać za ok 400 ?

Gość maciekmiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

nie za mala troche jak na jazde po lesie?Do xc nawet 20 cali moglbys miec wiec do ostrzejszej jazdy to tak 17,5 na moje oko...14 to do skakania glownie a nie jezdzenia po lasach...

tez tak myslalem dopoki nie pojezdzilem :) a wczesniej pomykalem wlasne na 20 (czy tam 21, juz nie pamietam)

Gość maciekmiszcz
' date='13.01.2006, 19:10' post='146049']

Amstaff jest spoko za swoją cene(500 zł) ale jakbym miał coś mocnego kupować to chyba bym dopłacił 166 zł do Pitbulla :wink:

mysle ze uzywke z 2004 mozna dstac za 300-350:) a jakies opinie o Cube????

JA podobnie jak kolega, cały czas szukam ramki do takiego axc(pseudoenduro, bo na kujawach zbytnich gór nie ma :033: ) no i cały czas lawiruje między ballisticiem x light 18", dragstar/cocaine 16" no i johnnym B 16.5"- z tym ostatnim to sie troche boje że przy moich 185 wzrostu długość górnej rury może być dla mnie za mała a drag/coc maja coś koło 580mm(ale są niskie 16" i moge miec problemy ze sztycą) cholera mnie już bierze bo nie moge nic zdecydować :)

A tez chcę poszalec w lasach a po płaskim to tak max 30km dojazdy....

marne życie bajkera bez ramy hehehe

Gość Gość_krzysiek_*

witam.... jak szukasz dostyć taniej ramy i nie przeszkadzało by Ci to mam do zaoferowania lekko uzywanego leader fox dragstar limited edytion 04' za 350zł , nowa mnie kosztowała 700zł wiec za połowe bedzie w sam raz (mała negocjacja). pozdrawiem :)

p.s moje gg: 3026763

lub mail: alien2-14@o2.pl

• 3 lata później...
witam, poszukuje jakiejs ramy do 350/max 400 zl.

Jeżdżę raczej rekreacyjnie, nieagresysywnie, w lekkim terenie.

Szukam czegos na wymiane oryginalnej do Krossa a4.Co polecicie??

A co nie gra w oryginalnej? Bo jeżeli nie jest uszkodzona, to jakościowo i wagowo chyba nic nie zyskasz. Accent będzie ważył nieco więcej niż rama od A4, bo o ile dobrze kojarze, to ramki A4/A6 ważą coś koło 1,7kg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...