brt0555 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam! Wakacje juz praktycznie zagoscily w mojej glowie, przez co mam mase czasu wolnego, ogromny zapal do jazdy podpowiada by poszukać towarzystwa i miejscówek do jazdy. Tutaj rodzą się pytania, gdzie moge spotkac chetnych bikerów do wspolnej jazdy, jak zaczac startowac w maratonach dla amatorow? Na razie nie mam butow, ani pedalow SPD oraz kasku, jednak wszystko po kolei, niestety nie zarabiam, wiec fundusze mam ograniczone, przez co czesc bikerow moze mnie skreslic bo nie podchodze profesjonalnie do tego(oczywiscie w kwestii ubioru itp.), posiadam crossa, wiec trudniejszy teren odpada jak na razie, w przyszlosci przesiadka na mtb. Pozdrawiam i licze na Wasze wskazowki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 http://www.forumrowerowe.org/forum/74-regionalne-grupy-rowerowe/ Towarzystwa tutaj. http://www.bikemap.net/ Tras tutaj. Reszty szukaj na forum. Rozglądaj się za maratonami w internecie, prasie itp. Z tego co wiem, żeby wystartować musisz mieć kask. nie ma wymogów butów SPD, lub innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Nie liczy się rower oraz ubiór. Kumpel wygrywal regionalne zawody DH na xcku i maratony na makrokeszu swojego czasu. Jak masz zapał to będziesz jeździł Oczywiście mogę z Tobą pojeździć jak chcesz:D gg:1516158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Jak jezdzisz w okolicach Ozorkowa, Łęczycy czy Zgierza, to chetnie, jednak szukam paru osob zeby jezdzic grupka, jak cos to Ci napisze, kask kupie w najblizszym czasie dla bezpieczenstwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wiew? Jedziemy do Zgierza do kolegi? Znam całkiem ciekawą trasę. Ozorków też może być, a w Łęczycy dawno nie byłem. A co do wyścigu, hmm może zacznij od Tour de Kalonki, pewnie jak zawsze będzie jakoś w weekend przed lub po początku jesieni. Impreza akurat dla Ciebie:) Bardzo amatorska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.