Skocz do zawartości

[ do1400zł] Rower dla nastolatka.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Piszę ten temat ponieważ jestem "zielony" w tematach o rowerach dlatego chcę poprosić o pomoc w wyborze roweru dla mnie.Mieszkam na terenie górzystym(Karkonosze) więc wszędzie są górki i zjazdy,dlatego potrzebuje roweru który będzie dawał mi komfort jazdy oraz będzie niezawodny w terenie.Nie potrzebuje roweru do skakania ,jazdy po górskich stromych szlakach lecz głównie po ulicach asfaltowych i szutrowych kamykowych drogach no i może jakiś polnych ścieżek.Mogę wydać do 1400zł i nie mogę przekroczyć tej granicy.

Mam 15 lat,174cm i około 80kg więc "chudzielcem" nie jestem.Mój dotychczasowy pojazd to Arkus 505 2HT który ma dobre 4lata dobrej jazdy (nie tylko mojej) i się rozkracza,nie ukrywam rowerem dosyć ciężko się jeździ po asfalcie lepiej się sprawuje w terenie dlatego chcę aby nowy rower był bardziej przystosowany do jazdy po ulicach a nie po terenie,lecz nie wykluczając tej 2 opcji.Proszę o wskazanie jakiś modeli roweru pasujących do warunków jazy opisanych powyżej. Dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...