Desmond Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Witam, Doradźcie mi proszę, bo nie wiem co kupić.. Mam takie możliwości kupna roweru: 1. Złożenie roweru w serwisie w Gdańsku -Rama Accent/Corratec Cały na Alivio, ale przerzutka tył-> Deore; Amor- SR XCT Koszt- 1600-1700 zł. -Rama Accent/Corratec Cały na Deore, Przerzutki przód- XT; tył- XT; Amor SR XCT Koszt ~2200zł 2. Merida Matts TFR XC 100-V z myślą o późniejszej rozbudowie? http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-merida-matts-tfs-xc-100-v-2010.html Cena- 1389 zł 3. Używany rower na ramie Kellys Salamander Z Kellys'a zostala tylko rama 19.5" kola:mavic crossride, kaseta Xt przerzutka tyl XT przerzutka przednia shimano korba truvativ firex, pedaly Shimano SPD), hamulce hydrauliczne hayes z tarczami 203mm przod i 180 mm tyl, Amortyzator Manitou Relic z regulacja skoku 100-130mm. Cena - 2500 do negocjacji Która z opcji wydaje się najbardziej opłacalna? Czy może jakiś inny model wybrać?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.