andi333 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Komplet opon karmy 2.2 nowy strój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsky Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Budżetowa modernizacja napędu - kaseta HG-51, łańcuch Accenta za 5 dyszek i tarcza LASCO 32T która wymagała sporego liftingu żeby dopasować ją do mojego pająka. Jak Shimano dalej będzie co roku niższe grupy wprowadzało na 9, 10 rzędów to części będe musiał kupować w antykwariacie - już teraz zostaje mi jechanie na komponentach co najwyżej pokroju Alivio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Na rowerze zawitały dzisiaj chwyty ERGON GC2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Klucze imbusowe accent tools i... Nowy wkład suportu - Aerozine BB-05-XC-73/68, bo SM-BB51 się posypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 kaapeo jak się jeździ w sh-m123? Też jeżdżę w nich od kilku dni. Dla mnie rewelacja, tylko z początku zauważyłem, że na takiej jednej "drodze" z kamieni wśród pól gdzie telepie niemiłosiernie bardziej nogi mi się trzęsą brakowało mi wtedy karbonowej podeszwy, ale... to kwestia przyzwyczajenia, tak poza tym to jak na razie są super może korki trochę denerwują jak się chodzi "nie po terenie" ale zawsze można odkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finch Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Unibike Evo 19" 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zakupiona REBA RL100mm 26`` czekam na kuriera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti1232 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Wymiana gripów z ESI Chunky na Racer's . Jutro powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A ja sobie buffa (czarnego oczywiście) nieoryginalnego firmy AGMI sprawiłem: na allegro wyprzedaż była w zeszłym tygodniu po 6,5 PLN plus wysyłka Listonosz przyniósł w piątek tuż przed moim wyjściem na rower więc od razu przetestowany jako szyjochron został. I sprawdził się super w tej roli - nie za szeroki, dobrze się trzyma na szyi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Znowu kolejne zakupy tym razem konserwacyjne brunox deo do amorka (rewelacja, first ożył jeszcze bardziej !! ) oraz brunox top-kett do łańcucha zobaczymy co to warte będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Zakupiłem kółka pomocnicze do roweru siostrzenicy, natychmiast przez dzieciaka sprawdzone. Dawno takiego banana na twarzy u niej nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 srebrna spinka srama do Meridy mojej żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja zamówiłem sobie kask Met Kaos Ultimalite [Czarny Mat ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Buty specialized sport mtb gripy ritchey wcs, rękawiczki specialized z długimi palcami cudooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja zamówiłem sobie kask Met Kaos Ultimalite [Czarny Mat ] Pod kolor roweru black anodizet co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Pod kolor roweru black anodizet co? No akurat tak się złożyło, ale ten kask już sobie jakiś czas temu upatrzyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wczoraj: drugi łańcuch HG-50 na zmianę oraz koszyk na bidon Zefala z tworzywa bo mi stary tytanowy strasznie ręce i bidon brudził jak się w nim oksyda starła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dotarł do mnie amortyzator REBA RL oraz zakupiłem mostek Ritchey`a 4 Axis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zakupiłem sztycę i siodło Derry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dwie koszulki z krótkim rękawem Berknera w Intersporcie. Trzeba było wykorzystać bon na 20% P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Giant AC (2006) - reaktywacja... nowy amor - widelec: Marzocchi 66 RCV / 2011 nowy napęd - manetki: Shimano Deore XT SL-M780 - przerzutka przednia: Shimano Deore XT FD-M781 - przerzutka tylna: Shimano Deore XT RD-M780 SGS - kaseta/wolnobieg: Shimano Deore XT CS-M771-10 - łańcuch: Shimano Deore XT CN-HG94 - korba: Shimano Deore XT FC-M780 (42x32x24, 170 mm) - suport: Shimano Deore XT FC-M780 - piasta przednia: Novatec NT-DH61 nowe hample - hamulce: Hayes Stroker Ace (203 mm) - dźwignie hamulca: Hayes Stroker Ace (203 mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nowa ramka, nowa sztyca, nowe stery, nowy suport. Na dniach będzie trzeba kupić nowe łańcuchy i kasetę, oponki i dętki. No i jeszcze może jakieś nowe buty SPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Kask Kellys w Go Sporcie i skręcane gripy Clarks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Okulary Shimano Equinox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek993 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 dwie opony continental race king 2.2, dwie dętki continental, skręcane chwyty sars oraz linki i pancerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.