Pavvel Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Zamówiłem sobie właśnie cieplejszą bluzę na jesień i bieliznę termoaktywną. Zobaczymy, czy trafiłem z rozmiarem. Znając życie, nie P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glodny1988 Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 wymiana wolnobiegu na kasete w moim krossie hexagon v4,kolo stars circle breeze na piascie fh-rm 30,łancuch cn-hg50,kaseta hg50 8rz.,klamkomanetka st-ef 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Wymiana całego napędu w moim Level A2 : -KORBA FC-M590 Deore z suportem -Kaseta SHIMANO ALIVIO CS HG50 -Łańcuszek KMC X8 Złoty Jeszcze kilka drobiazgów które niebawem zakupię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bisette Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A ja poszukuję nadal i wytrwale jak oświetlić drogę do domu mając zamontowany koszyk z przodu na kierownicy. Nie mam oświetlenia na dynamo. Kombinacje alpejskie. Ostatni nabytek i dość rozpaczliwa próba: - Mocowanie do lampki przedniej BLS-95 ze sklepu: cyklotur.com zobaczymy czy się sprawdzi, drżę.... W planach alternatywa - czyli zejdźmy na ziemię - zdemontujmy koszyk i wtedy standard lampka na kierownik a z tyłu bagażnik i towar na bagażnik. No i tak czy inaczej lampka przednia by się przydała. Więc zakupiłam taką: - MJ-808E HA-III CREE XM-LT60 3-Mode 1000-Lumen LED stąd: http://www.dealextreme.com/p/mj-808e-ha-iii-cree-xm-lt60-3-mode-1000-lumen-led-bike-light-set-4x18650-57100 Obaczym co to przyjdzie, i ile warte..... Bisette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistral88 Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Pierwsza w życiu odzież rowerowa Na szczęście udało się trafić z rozmiarem. Spodenki Mimo Mito 3/4 i koszulka Mimo Luco Właśnie przed chwilą odebrane. Czas zabrać się za testowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dzwonek sobie w końcu sprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kask, spodnie, bielizne, koszulke, zestaw narzedzi, ksiazke zinna o serwisowaniu i friela o treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bisette Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 A ja poszukuję nadal i wytrwale jak oświetlić drogę do domu mając zamontowany koszyk z przodu na kierownicy. Nie mam oświetlenia na dynamo. Kombinacje alpejskie. Ostatni nabytek i dość rozpaczliwa próba: - Mocowanie do lampki przedniej BLS-95 ze sklepu: cyklotur.com zobaczymy czy się sprawdzi, drżę.... W planach alternatywa - czyli zejdźmy na ziemię - zdemontujmy koszyk i wtedy standard lampka na kierownik a z tyłu bagażnik i towar na bagażnik. No i tak czy inaczej lampka przednia by się przydała. Więc zakupiłam taką: - MJ-808E HA-III CREE XM-LT60 3-Mode 1000-Lumen LED stąd: http://www.dealextreme.com/p/mj-808e-ha-iii-cree-xm-lt60-3-mode-1000-lumen-led-bike-light-set-4x18650-57100 Obaczym co to przyjdzie, i ile warte..... Bisette errata: Poddałam się: - bagażnik tylny Zdemontowany koszyk przedni, celem umiejscowienia oświetlenia tradycyjnego montowanego na kierownicy... Mocowanie lampki przedniej, to powyżej - jest zainstalowane, ale nadaje się wyłącznie do lampek mocowanych na rzep i to relatywnie wąski. Żadna obejma/ mocowanie/ trzymadło na latarkę czy lampkę o takie jak np to: http://www.szumgum.com/zestaw-lamp-rowerowych-mactronic-zl6-5l.html nie przejdzie przez wąski otwór w ww mocowaniu.... Bisette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Zamówione: Formula ORO K18 2 x ZTR Olympic Ile idzie darmowa przesyłka z CRC? Dziś piątek, we środę dojdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Gdzieś na czwartek bym stawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Korby shimano xt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz78 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ostatnio kupiłem sobie w związku z rowerowaniem dwie pary gaci bokserek. Slipy mi się odciskały na dupsku przy długich trasach, bokserki rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Klocki hamulcowe Alligator VB-660 Linka do przerzutki za 2,50zł, bo droższej w Bikershop'ie nie mieli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizbit Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Piasta Novatec flip-flop do starej szosówki coś jak ta: piasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Zamówione: Formula ORO K18 2 x ZTR Olympic Ile idzie darmowa przesyłka z CRC? Dziś piątek, we środę dojdzie? Ja też zamawiałem olympici w poniedziałek wysłali a w piątek była paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek902 Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 W piątek nowa kierownica karbonowa FSA K-force 600mm prosta , i do tego mostek FSA OS-190 Full Carbon 110mm mam nadzieje że jutro przyjdzie paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Łożyska do sterów. Teraz chodzą jak marzenie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 19 Września 2011 Udostępnij Napisano 19 Września 2011 *Linka Jagwire do przerzutki przedniej *Pancerz Accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Przewodowy licznik Sigma BC 1609 oraz koszyk na bidon Elite Sior Race. Zamawiałem przez XTRABIKE. Super sklep polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bisette Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ostatnio kupiłem sobie w związku z rowerowaniem dwie pary gaci bokserek. Slipy mi się odciskały na dupsku przy długich trasach, bokserki rządzą Urzekła mnie przyczyna tego zakupu, serio, rżałam ostatnie 10 minut, dziękuję ) Bisette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Przednią XT za 30zł, mało używana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noriska Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Garmin 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
progressive Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Przednia piasta XT 32 otwory pod tarcze 6 śrub --> 125 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Hamulce formula oro k24 zamówione i już jadą do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ja ostatnio komuś tam pomagałem, szukając linków na allegro, rzucił mi sie w oko epicon za 100zł Nikt go nie chciał to kupiłem Okazał sie sprawny, nie cieknie, nie schodzi pwoietrze, tłumienie dziła i blokada tez tak ze chyba dobry interes Oczywiście nie przedni tylko tylny epicon Kupiony raczej w celu "zobaczymy co to w ogole jest", choć słyszałem pozytywne opinie i jak na razie jest ogólnie pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.