Greegoory Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dziś troche zakupów ciuszkowych w lidlu: spodnie odpinane, szorty, dwie koszulki, kutrka; do tego pompka, zestaw narzędzi (chyba z poprzedniego rzutu) i kask. Kupiłem też buty SPD DMT Escape i bloczki Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja kupiłem spodnie 3/4 i bluze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajnik Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 RS Recon Gold RL 2011 Solo Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Pare rzeczy z promocji Lidla -Spodnie dlugie -Kurtka -Bluza dlugi rekaw -Zestaw oswietlenia -Zestaw rogow i chwytow na kierownice -Skarpetki Do tego mierzylem kask, ktory po chwili kupilem w necie o 100zlt taniej, wiec czesc odziezy tj. by mi sie zwrocila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 A ja zakupiłem naklejki na moje "składane" rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Lampkę przednią 4-diodową na jarmarku za jedyne 15 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Schauff Grand Prix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roslina Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kask specialized vice:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kask Giro RIft, wlasnie przed chwila odebrany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Spodenki rowerowe z wkładką oraz koszulka firmy 4f Tak wogóle to jest super promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arktec87 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 buty shimano m123 i pedały m520:) już po testach:) niesamowita różnica po przesiadce ze zwykłych platform z noskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechanik2 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Detka Rubena 10zł, opona Rubena 27' 1 1/4 24zł, klocki hamulcowe za 4zł, łożyska do suportu za 2zł, łańcuch Ventura za 20zł (nie chciałem już męczyć korby i wolnobiegu starym łańcuchem, na szczęście nowy od razu zadziałał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych B-stok Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Reba Race i Elixir 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszwiecLBK Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dwie koszulki b-twin(długi i krótki rękaw)z decathlonu, rękawiczki, plecak rockridera, saszetka pod siodełko i klucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Crank Brothers MultiTool 17. Wlasnie zostalem obudzony niedawno, ze jest przesylka;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/nowa-rama-merida-hfs-trail-1000-d-19-okazj-i1779143490.html takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 SH-M077 + PD520 + Sigma 1609 STS + cadence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszwiecLBK Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Trenażer elite mag speed i opona continental hometrainer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Zmieniłem dziś to badziewie, które udawało że świeci (z przodu) na Sigmę Pava. Różnica... mocno zauważalna Do tego przy okazji kupiłem sobie czapkę pod kask. Robi się coraz zimniej o 6 rano P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 mostek syntace f99... kiedy przesyłka do mnie dotrze, zobaczymy dlaczego był taki tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Multitool, sztycę smica offset, opony maxxis detonator, pedały spd + buty, mój portfel jest pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel199224 Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 zestaw (manetki + przerzutka tylna) sram x-4. Moje stare manetki gripshift sram plasma padły i postanowiłem przetestowac wkoncu trigery. na razie na najniższej grupie bo kasy nie miałem. Do wiosny na x-4 a potem może x-7 / x-9 noi do tego dokupiłem chyty neoprenowe boplighta niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Magura HS-11 używki w stanie idealnym generalnie kozacko działają, niestety znacznie przyspieszają mi porę wymiany opon :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy1241 Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Caly osprzet shimano xt poza hamulcami, hamulce slx rama rockrider 8xc, felgi szprychy nyple dt swiss czyli zlozylem caly nowy rower teraz kolej na amor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Oponkę na przód GEAX Saguaro drut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.