mroczny Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Dzisiaj kupiłem klocki do V- breke , nie było accentów wiec kupiłem jakiś Aligatory niebieskie . Całe 30 pln za komplet na dwa koła. proponuję zajrzeć do słowniczka pojęć rowerowych i nie wystawiać się na pośmiewisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micropoint Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Dwie koszulki plus spodenki od BCM Novatex. Ceny promocyjne: koszulki 65zł, spodenki z szelkami vesuvio 85zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ja niestety zarżnąłem stara ramę (mufa suportu) i musiałem kupić nową. Wiązało się to ze zmianą hamulców na tarczowe , przerzutka przednia, sztyca, mostek, koła, korby itd dużo by wymieniać. Co zostało to siodełko, oświetlenie, kiera, amor. A najnowszy zakup to lampka typu custom na diodzie XM-L power: 750lm. Właśnie czekam na dostawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Plecak 4F Prolight, + dostałem w ramach promocji do plecaczka koszulkę rowerową 4F za jedyne 10zł. Promocje są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Bidonik Camelbak Podium Chill w kolorze carbon. Zobaczymy czy jutro nie będzie padać, jak nie to w trasę i pierwszy test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkraszinio Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 manetki XT SL-M770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ja wczoraj isostar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalonyrower Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Rower, szosówkę używaną Giant SCR 4 razem z butami i pedałami SPD-SL. Mam nadzieje że to będzie udany zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darfinno Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 2 banany i baton mars na wycieczkę rowerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Korbę Deore m590 kasetę Deore hg50 łańcuch Deore hg53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer206 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Piasty A2Z XCRi i XCFi 119g + 238g BEZ LIMITU WAGOWEGO Zobaczymy ile są warte Stery Swiss Comp 65g czerwona anoda Dartmoor Bolt-On bo na ten miesiąc budżet wyczerpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Piasty A2Z XCRi i XCFi 119g + 238g Zdaj relację, jak możesz. To to samo co Rotaz Revolution? Bardzo podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Koronki sobie ojciec kupił do koła przedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luigi Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 A ja dziś 4 sztuki klocków V-Brakjer do drugiego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kask Giro E2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Koronki sobie ojciec kupił do koła przedniego Hę? Chodzi o zębatki korby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Hę? Chodzi o zębatki korby? O koronki znajdujące się w ,,banieczce'' w środku koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 W środku koła to jest piasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Nosz w pyte słonia,to są takie koronki,co kulki z nich wypadają i koło strzela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Nie chce być niegrzeczny, ale mam dobrą radę dla Ciebie.Zanim napiszesz posta, sprawdź czy jest on napisany po polsku, bez błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zamiast wam tłumaczyć miliard razy,co to jest to,tamto,a co to jest to,a co to tamto,a to takie,a to siakie,a to srakie,a to różnorakie,nijakie............. Wrzucę fotki.Myślę,że będzie to wytłumaczenie dla wszystkich. A na razie idę spać.Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zapewne chodzi o wianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalonyrower Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja kupiłem z lidlu spodnie długo-krótkie czyli odpinane z tzw. "pampersem" i okularki do kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakRowerowy Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A ja kupiłem pompkę z manometrem w Lidlu. Pisze że do wszystkich wentyli, więc mam nadzieję że do Presta też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 oto mój nowy kompan do jazdy Sterling .Rudy Sterling - no moze nie całkiem rudy ino czerwony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.