witomin Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 koszyk an bidon po uwaga 3 latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Napaliłem się na te błotniki a tu rozczarowanie.... Zamiast Hammerów 2 przysłali mi jakieś pełne Oriona, i teraz zły jak osa chodzę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Odebrałem okulary z wprawionymi soczewkami we wkładkę korekcyjną. Hm. Dobrze nie jest. Za blisko oczu, rzęsy jeżdżą po soczewkach (tego się spodziewałem), a samo widzenie kiepskie. Powiedzieli, że muszę trochę pochodzić, żeby się przyzwyczaić. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, bo jak nie, to 300zł poszło w błoto :| Zobaczymy. Same okulary, jak dla mnie (Goggle E865) rewelacyjne. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mostek Ritchey WCS C260 100mm i kierownica Ritchey WCS prosta 600 mm wszystko czarny mat. Dzisiaj założone - jutro pewnie pierwsza jazda ale już wygląda dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Neopren Cube. Dotarł przedwczoraj ale zamontowany dziś po czyszczeniu łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Może i nie dużo, ale na więcej w tym roku budżet nie pozwolił: - 2x Continental X-King 2.2 Drutówka (niestety) - 2x dętki - pedały spd Shimano PD-M780 - buty spd Shimano SHM086 - nowe okularki z polaryzacją - sakwa pod siodełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinex Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Pedały Author APD-311, opony Schwalbe Road Cruiser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu1 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Zakupiłem swój pierwszy kask - GIRO Indicator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby120 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Oświetlenie kupione, Cree 400 lm, więc będzie solidna lampa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 dwie dętki z różnymi wentylami 1. od Kross'a z wentylem rowerowym (Dunlop) 2. jakaś taka ze sklepu Real z właściwym dla mnie wentylem rowerowym ( Presta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Opony Continental X-King Supersonic x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Komplet opon Kenda Kwest 26x1,5, rewelacyjne po przesiadce z kostki na przodzie i Smart Sama na tyle nie wiem co mnie zmobilizuje do powrotu na terenowe balony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Pedały m520 i do tego buciki od Kruka K-ride (cięcie kosztów - zobaczę jak się sprawdzą, zaczynam zabawę z spd ) i teraz czekam na przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandziorekalus Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja od początku kwietnia kupiłam: - Korbę Deore XT - Ramę Merida Matts Trial 100 - Śrubkę mocującą ramę korby - Podkładki do suportu - 3 bluzy rowerowe Crivit - Kurtkę z odpinanymi rękawami Crivit - Okulary te z biedronki - 2 pary spodni długich z wkładką - Kask z Lidla - Oświetlenie jakieś na allegro - Zacisk sztycy Longus - Sztyce Ritchey WCS czarną - Kasetę Deore XT I póki co portfel się pusty zrobił więc pewnie w najbliższym czasie już żadnych zakupów nie bd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Wczoraj: dwa koszyki na bidon giantowskie z lekkiego (32 gramy) tworzywa: http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/gear/product/koszyk.bidonu.stand.poliweglan/1056/44989/ i opona hutchinson toro 26 x 2.15 drutowa 580 gramów ważąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby120 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Bidet z uchwytem oraz sakwa jadą do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ostatni element nowego bajka juz przetestowane i są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Octane są niezłe A ja sobie strzeliłem ostatnio oponki Schwalbe Big Betty 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Za blisko oczu, rzęsy jeżdżą po soczewkach Kolarze golą/depilują nogi - możliwe, że od teraz zdaniem producentów rowerzyści "okularnicy" muszą golić/podcinać rzęsy ...leżę i kwiczę (aż mnie brzuch ze śmiechu rozbolał). Nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja też oponki tyle że Racing Ralph 2.25 i siodełko Fizik Aliante Gamma/Kium Poza tym jutro będą Crossride no i czekam jeszcze na resztę roweru - mam nadzieję na wypad na weekend i test sprzętu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Koniec off-top'u Ja właśnie zamówiłem... - Deuter: Trans Alpine 30 + Streamer + Streamer Thermo Bag 3.0 l + Streamer Tube Brush - Deuter Front Triangle Bag - Deuter Energy Bag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axl Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Twister Supersonic 1.9 - opona kupiona pod 1 specyficzną trasę wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zestaw śrubokrętów z biedronki, Chrome-Wanadium z magnetycznymi końcówkami - 4 krzyżakowe duże, 4 płaskie duże, 2 krzyż. małe, 2 płaskie małe i 6 torxów T5-T10. Całość za magiczne 20 zł . Wydają się ok, ale zobaczymy w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Amortyzator Suntour XC PRO. Oraz oponki Kenda Karma 2.0 na tył i Kenda Kharisma kevlar na przód. Trudno było znaleźć jakieś informacje o tym amortyzatorze, ale postanowiłem zaryzykować i opłacało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Z dzisiaj: Mavic crossride i pompka do amortyzatora rockshox (z decathlona) + pocztą przyszły zamówione: fox f100 rl rama spec epic z 2008r. karbonowa kierownica i sztyca specialized, mostek s-works, avid 7 ultimate z tarczami, korba xt, manetki x9, przerzutka tył x0, przod lx, kaseta i łańcuch xt i kilka innych części - mam nadzieję że do soboty złoże z tego rower:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.