hps Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Śrubki do korby aerozine red Brunox Pancerze jagwire red Zaciski piast dartmoor bolt-on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Adapter pod tarcze 203mm i tarcza 203mm xt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Skuszony sporymi obniżkami (jakieś bluzy ze 120 na 30 PLN, okulary z fotochromami, które wczoraj na stronie kosztowały 100 a dziś już 140 PLN) wybrałem się do Decathlonu. Jednak obejrzałem bluzy i nie kupiłem - były cienkie jak papier, a okulary z fotochromami były dziwnie wykonane. Kupiłem okulary 700 i żel rozgrzewający (polecany przez premiera ) Jutro zamówię sobie jeszcze gripy KCNC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Kilka części eksploatacyjnych Łańcuch CN-HG53 Spinka Sram Pedały PD-M540; i błotnik SKS-Grand M.O.M - Tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krazen Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Pompka, dętki, adaptery do zaworków oraz coś, z czego cieszę się niezmiernie - spodenki Specialized za całe 30 zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Zamówiłem łatki samoprzylepne Park Toll bo poprzednie opakowanie gdzieś zgubiłem i lekkie, piankowe chwyty Bontragera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maclaska Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 A moja Meridka stała się szczęśliwą posiadaczką nowych kapci, uprosiła u mnie Conti Race Kingi 2.2;-) Wiedziała co robi, teraz nie rzuca tyłkiem na piachu, no i zdecydowanie ładniej wygląda niż w tych, w które ją w fabryce ubrali;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Dłuższa sztyca Accent. Mam nadzieję że dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micor Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Lampa przednia Author Zoom za całe 60 zł. Jak na moje wymagania zupełnie wystarczająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Zaciski piast dartmoor bolt-on przód złoty tył czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapek67 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Siemka ostatnio zanabyłem tylną piastę Chrisa Kinga fhd, piękna ,niebieściutka z funboltami.Jak zobaczyłem ile cła mi wlepili, to się na plecy wywaliłem darmozjady jedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeXt3R Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ehhh Troszkę tego było, no więc: - licznik Sigma 1609 bezprzewodowy (super sprawa) - pulsometr Sigma PC 15 (też daje rade) - przerzutka XTR M972 SGS (troszkę carbonu każdy powinien w rowerku mieć - manetki XT m770 9rz. (doskonała indeksacja, nie przerabiam na XTR bo jakoś nie odczuwam potrzeby) - komplet linek i pancerzy XTR - kask MET Fortissimo (przekonałem się w końcu do jazdy w kasku i nie wyobrażam sobie już inaczej) - kaseta XT 9rz. oraz łańcuch XTR 9rz. - komplet hamulców Deore M595 (najlepsze w kwesti cena-jakośc) - tarcze, przód XTR 180mm, tył 160mm XT - dętki FOSS (gówno straszne, nie polecam, została mi tylko jedna jeszcze ale już niedługo) - komplet oponek Schwalbe Nobby Nic 2.25 wersja Double Defense TL Ready (doskonała trakcja, najlepsze gumki w teren i las) - plecak CAMELBAK M.U.L.E N.V. (coś pięknego, warto kupić) - okularki ARCTICA S-30 (dla mnie rewelacja, lekkie i 3 komplety szkieł w zestawie) a jadą już do mnie szorty ROGELLI MALESCO To tyle co pamiętam na obecny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Pedały Crank Brothers Egg Beater Ti i czaje się na nowe koła. Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlao Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Skuwacz do łańcucha Plus caly komplet szprych, musze wymienic bo za czesto strzelaja ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Sztyca boplight team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapek67 Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 u mnie skromnie ,rama mtb Lynskey helix pro 26 Jak ktoś lubi rzeżbę w tytanie to proszę; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Sigma 509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapek67 Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 zapomniałbym dodać ; wczoraj kapeć z przodu po dobiciu felgą, mus było kupić dętkę Dzisiaj kapeć z tyłu . 15 cm gwóżdż wszedł górą a wyszedł bokiem opony przy okazji rozwalając przednią przerzutkę Wjazd do serwisu i dużo rowerowego się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maree Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Adaptery IS -> PM Accent przód i tył 180mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Koszulka niebieska firmy 4f, poprzednia juz wyblakla,a taka fajna byla... Czas zrobic drugi zestaw ciuchow rowerowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Baterie do lampek tydzień temu kupiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tnt4life Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ostatnio pulsomter beuer pm 45, ale szykuje się zmiana napędu na 2x10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Korki do kierownicy BBB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawciuMTB Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja zakupiłem scotta aspect 30 i sigme speedmaster 5000 i czaję się na nowe spodenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A ja Rebe kupiłem ostatnio, od użytkownika tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.