Pavvel Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Trzy dętki Continental. Nie są najlżejsze, jakie mógłbym kupić, ale trzeba było kupić szybko - lepiej mieć cięższą, niż nie mieć żadnej P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ONAaaa Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Sigma BC509 Też mam taki licznik Światła crivit- jak na razie muszą mi wystarczyć, mini pompka author, koszyczek na bidon czarny accent, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobik15 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Amortyzator Rock Shox Pilot SL w stanie idealnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Za ile kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMJot Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Też mam taki licznik Światła crivit- jak na razie muszą mi wystarczyć, mini pompka author, koszyczek na bidon czarny accent, Te światła to z ostatniego rzutu?Jak świecą, solidnie są zrobione(głównie chodzi mi o mocowanie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam. A ja kupiłem Sztycę Easton CT2 i Rock Shox Duke z przebiegiem 200km I mostek Ritchey WCS tylko szosowy więc 17 stopni w dół pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dwa Continental'e RK 2.2 SuperSonic. Dwie dętki Continental'e Mtb 26 SuperSonic . Dostałem 3% rabatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Koszulka , spodenki i potówka Crivit . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffal72 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja ostatnio kupiłem szorty rowerowe z lidla i spodnie Endura Firefly. Spodnie endury mogę szczerze polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dwie spinki srama i rezerwowa dętka Kendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Szprychy SAPIM laser i DT comp. Niby nic, ale cholerstwa o długości 274 i 276mm długo szukałem. Oczywiście radośc będzie jak (jeśli) dojdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Błotniki Simpla Hammer2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gczarnocki Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 - błotnik tylny SKS Crossboard - koszulka rowerowa z LIDLa - szorty z wkładką z LIDLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Klamkomanetki - Shimano Acera ST-EF51 3x7 Hamulce V-brake - Shimano Deore BR-M590 Gripy - VELO gumowe Neopren - Velo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Czołóweczka bardzo cacy i kask Giro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Pedały SPD Shimano PD-M520 + buty Scott Comp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby120 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Rower + rękawiczki + licznik Sigma. Jest baza, teraz zaczną się wydatki, LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 buty shimano sh m077 i pedały m520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Widelec sztywny MOSSO wersja carbon wrap do KROSSa Level A4 .Będzie kiera nisko......oj będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek431 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 buty shimano sh m077 i pedały m520 Ja też zakupiłem taki zestaw, pedały już mam czekam tylko na buty z centrumrowerowe.pl i mam nadzieję że się doczekam bo już trochę czekam No i kupiłem jeszcze spodenki,rękawiczki i koszulke i kadk z lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 buty Shimano SH M-087 i pedały M520, czekam na kuriera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Opony maxxis, dętki schwalbe, rogi aest, siodło slr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Sprawiłem sobie kask b'Twin Sport 7 zamiast lekko za dużego Bella Sweep. Po pierwszej wycieczce wiem, że pod względem komfortu to najlepiej wydane ~200zł na kask w życiu - zobaczymy jak będzie z trwałością, bo jakości jakoś nie mam ochoty sprawdzać... A tak po za tym to ocieplana kurteczka Discovery już do mnie jedzie - wreszcie nie będzie trzeba się ubierać "na cebulkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 2x Avid G3CS 160mm + 12sztuk śrubek - świetnie wyglądają zobaczymy jak pracują, jeszcze nie miałem okazji przetestować i na razie nie będę miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Od początku roku to Kurtka i ochraniacze Endura , czapka Accent , pompka , spodenki ,kask i koszulka termoaktywna z Lidla , blat 44 firmy Lasco , potrzebny był szbko i tanio oraz Rock Shox Revelation w stanie BDB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.