yeti1232 Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Podsumowanie wszystkich moich zakupów: Kaseta Shimano Deore XT m760 11-34 Zębatka E-thirteen 40T zębatka 26t 2x śrubki kcnc do korby niebieskie i czarne przerzutka Dura Ace z karbonową obejmą i tytanowym wysiągnikiem 2x Compagnolo Record C9 spinka Connex Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inaccessible4U Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jako że sprzęt zacząłem dokupywać od lutego aż do teraz wypiszę wszystko w jednym poście. Odzież: - Pearl Izumi Select Thermal Jersey - O'Neal Ricky Dietrich Replica Monster Jersey - Helly Hansen Lifa Stripe Tee - Endura Hummvee Baggy Shorts - Endura FS260 Aerogel Mitt - Specialized EX Knee Warmers Akcesoria: - Endura Piranha Light Reactive Glasses - Cateye EL520/LD610 Light Set - Cateye Velo Plus Wireless Cycle Computer - Specialized Airtool Frame/Shock Pump - Specialized Futureshock Suspension Pump - Kryptonite Evolution Mini 7 Lock with 4 Foot Kryptoflex Cable Combo To chyba byłoby na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 plecaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Skromne zakupy : Licznik rowerowy MACTRONIC BPM-13HD 13 FUNKCJI Kask rowerowy ALPINA TOUR 3 latarka czołowa MacTronic HLS-K2R 165 lumenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Długie spodnie Stanteks na szelkach, z wkładką Coolmax. Po pierwszych testach stwierdzam, że opłacało się je kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crun Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 wczoraj zamowilem: - esi grips racer's edge (czarne) - smica micro bar (czarne) - smar rohlhoff kusi mnie jeszcze na buty + pedaly spd. wstepnie M087 + M540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubj01 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 łańcuch Octane One halflink (półogniwa) 2x zębatka 22t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baanaan Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 pedały VP 607 chwyty Accent Comfort 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Chwyty podobne do moich, tylko moje sa z lidla i byly w zestawie z rogami, ktore sobie bardzo chwale. Ostatnio kupilem koszulke, spodenki i zapiecie rowerowe. Jeszcze chce wychaczyc 1-2 pary spodenek zeby miec na zmiane, bo jedna-dwie pary przy intensywnej jezdzie niedokonca sie sprawdzaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dzisiaj zakupilem pedaly i buty SPD. Pedaly Shimano MP520, buty Shimano MT32. Wieczorem przykrecilem do roweru i przejechalem sie 100 m, swietne uczucie byc przyklejonym butami do roweru. Naprawde robi pozytywne wrazenie. Zakup tytulem otwarcia sezonu 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kask Alpine Tour 3 jest to kask bardziej na rolki niż na rower MTB...Jego kształty są straszne...Po odebraniu wysłałem go do sklepu i czekam na odbiór kasy...Część górna odchodziła zupełnie od podstawy kasku Nie polecam tego modelu nikomu...chyba że lubi nosić odstające garnki na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Trochę się tego ostatnio uzbierało. Dziewczynie kupiłem nogawki żeby sobie kolan nie przeziębiła, oraz die pary klocków hamulcowych co by zębów nie straciła na pierwszym lepszym zjeździe (Barradine pół metale oraz Accenty spiekane). Kupiłem też po suporcie dla nas, bo to strzelanie na wspólnych wycieczkach było denerwujące A jako zwieńczenie absolutny hit i rodzynek, sprawiłem sobie nowe hamulce XT 2012. Są super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dwa koszyki na bidon sks topcage i bidony isostara do kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dopisuje się z kapciami Maxxis CrossMark 2.1 drutówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Pompka serwisowa BETO CMP-074S: -manometr -presta / schrader -wężyk 70cm Jako, że jestem MTBikerem, skala manometru mnie przeraziła - 11 BAR Jak się zapomnę to rozp####ole oponę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Finish line Dry, zobaczymy czy dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witomin Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Cudo z lidla do czyszczenia łańcucha i ogólnie samo cudo sie nadaje reszty nie tesowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Koszulka Northweave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Trochę się tego ostatnio uzbierało. Dziewczynie kupiłem nogawki żeby sobie kolan nie przeziębiła, oraz die pary klocków hamulcowych co by zębów nie straciła na pierwszym lepszym zjeździe (Barradine pół metale oraz Accenty spiekane). Kurde, chciałbym mieć dziewczynę której kupowałbym spiekane accenty. Gdzie ty ją znalazłeś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Rower na ramie Accenta El nino:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Błotniki Zefal Trail. Mam już dość zbierania wszelkiego syfu z trasy na siebie i rower Ale jak zwykle, coś nie do końca jest ok, bo zamontowany błotnik tylne wadzi o linkę od przerzutki przedniej, napinając ją nieco. Wszystko działa ok, ale kurcze, naprawdę nie da się zrobić wszystkiego tak, żeby do siebie pasowało? P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mostek Merida Pro 31.8 90mm - śliczny i mocny ale jestem bez kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Gripy ESI Racer's Edge(czarne) Mostek Fly Ride 25,4mm/80mm + kierownica Dark Side 25,4mm/600mm Okulary PRO Boost(czarne) Zaraz idę montować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mini pompka beto aluminiowa z 3 typami zaworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Plecak Vaude Wizard 30+4l na tydzień w góry spokojnie dam radę się zapakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.