Skocz do zawartości

[zakupy cz2] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Podsumowanie wszystkich moich zakupów:

Kaseta Shimano Deore XT m760 11-34

Zębatka E-thirteen 40T

zębatka 26t

2x śrubki kcnc do korby niebieskie i czarne

przerzutka Dura Ace z karbonową obejmą i tytanowym wysiągnikiem

2x Compagnolo Record C9

spinka Connex Link

Chwyty podobne do moich, tylko moje sa z lidla i byly w zestawie z rogami, ktore sobie bardzo chwale. Ostatnio kupilem koszulke, spodenki i zapiecie rowerowe. Jeszcze chce wychaczyc 1-2 pary spodenek zeby miec na zmiane, bo jedna-dwie pary przy intensywnej jezdzie niedokonca sie sprawdzaja.

Dzisiaj zakupilem pedaly i buty SPD.

Pedaly Shimano MP520, buty Shimano MT32.

Wieczorem przykrecilem do roweru i przejechalem sie 100 m, swietne uczucie byc przyklejonym butami do roweru. Naprawde robi pozytywne wrazenie. Zakup tytulem otwarcia sezonu 2012.

Kask Alpine Tour 3 jest to kask bardziej na rolki niż na rower MTB...Jego kształty są straszne...Po odebraniu wysłałem go do sklepu i czekam na odbiór kasy...Część górna odchodziła zupełnie od podstawy kasku :icon_confused: Nie polecam tego modelu nikomu...chyba że lubi nosić odstające garnki na głowie :laugh:

• Mod Team

Trochę się tego ostatnio uzbierało. Dziewczynie kupiłem nogawki żeby sobie kolan nie przeziębiła, oraz die pary klocków hamulcowych co by zębów nie straciła na pierwszym lepszym zjeździe (Barradine pół metale oraz Accenty spiekane). Kupiłem też po suporcie dla nas, bo to strzelanie na wspólnych wycieczkach było denerwujące ;) A jako zwieńczenie absolutny hit i rodzynek, sprawiłem sobie nowe hamulce XT 2012. Są super! :D

Trochę się tego ostatnio uzbierało. Dziewczynie kupiłem nogawki żeby sobie kolan nie przeziębiła, oraz die pary klocków hamulcowych co by zębów nie straciła na pierwszym lepszym zjeździe (Barradine pół metale oraz Accenty spiekane).

Kurde, chciałbym mieć dziewczynę której kupowałbym spiekane accenty. Gdzie ty ją znalazłeś?!

Błotniki Zefal Trail. Mam już dość zbierania wszelkiego syfu z trasy na siebie i rower :) Ale jak zwykle, coś nie do końca jest ok, bo zamontowany błotnik tylne wadzi o linkę od przerzutki przedniej, napinając ją nieco. Wszystko działa ok, ale kurcze, naprawdę nie da się zrobić wszystkiego tak, żeby do siebie pasowało? ;)

P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...