Seb Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Kupiłem po okazyjnej cenie manetki sram x-7 trigger i blat do korby deore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Z zeszłego tygodnia: rohloff, brunox deo, blat oryginalny 44zęby do korby deore m590, pompka stacjonarna z lidla. A najfajniejszą rzecz kupiłem w czwartek markecie real ( kiedy wszyscy rzucili się na lidla): czarną softshellową kurteczkę/ bluzę za 60 zł. Cały weekend w niej przejeździłem z niemalże suchymi plecami ( to coś chyba faktycznie oddycha i chroni od wiatru zarazem) i pieję teraz z zachwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dwa komplety (koszyk + bidon) Zefal Spring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Plecak Author Cyclone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Kierownica KCNC 600mm 25,4 Rampant 168g za oszałamiające 33zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Koszulka z Lidla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A najfajniejszą rzecz kupiłem w czwartek markecie real ( kiedy wszyscy rzucili się na lidla): czarną softshellową kurteczkę/ bluzę za 60 zł Na stoisku sportowym czy ze wszystkimi ciuchami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wczoraj dotarły do mnie ochraniacze na buty Endura Slick. Polecone przez Kolegę ACExtreme i wydają się być słusznym wyborem A w ogóle to wczoraj rozpocząłem sezon (może udałoby się wcześniej, ale byłem na dwutygodniowym urlopie). P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 na razie skromnie, spinka do łańcucha i naklejki na ramę, ale szykuje się na zakup kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Na stoisku sportowym czy ze wszystkimi ciuchami? Na stoisku rowerowym, tam gdzie stoją makrokesze Dzisiaj zakupów ciuchowych ciąg dalszy. W stacjonarnym Tchibo kupiłem dwie koszulki funkcyjne polo czarne po sześć dyszek oraz szorty na rower też czarne ma się rozumieć za osiem dyszek. Bardzo dobra jakość wykonania powyższych. Są tam też kaski, rękawiczki, okulary i bardzo fajne softshellowe kurteczki - te ostatnie po dwie stówki. Wszystko to można obejrzeć (kupić zresztą też) w ofercie rowerowej na stronie Tchibo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ...a u mnie dzis na zielono i wiosennie, pod kolor nowego roweru: nyple Halo, lancuch Gussett MX, platformy Gussett Pin Head, Salsa Lip Lock(srebrna). A jutro na wagary, utopic stary kask i na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Pogoda znacznie utrudnia robienie formy w górach, więc na szosie nie będę zdzierać moich piekielnie drogich UST, więc zakupiłem na tył Schwalbe Hurricane 2.0 i i Geax Easy Rider 1.95 na przód. Razem z dętkami conti wyszło mniej niż jedno Shwalbe Racing Ralph UST, które przy dystansach wytrzymałościowych zajeździł bym na bank - albo nawet ze dwa Tylko rower mi powiedział, że czuje się jak wykastrowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Smica Pro Comp 25.4 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ile dales za te stery i gdzie kupiles? dzis: koszyk czerwony Zefala i bidon termiczny czerwony rowniez Zefal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Mostek Ritchey WCS C260 110mm Pedały SPD XTR PD-M980 Suport Pressfit XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Schwalbe Nobby NIC Performance 2.1 na przód Schwalbe Racing Ralph EVO 2.1 na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomke1 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 http://www.bikeradar...fs-3000-d-34126 Nowa maszyna zakupiona, rocznik trochę stary ale cena 30% w dół od wyjściowej, także nie narzekam. Fotki jakieś do garażu wrzucę jak skończę z 3 rowerów robić 2 A i trochę gratów będzie potem na sprzedaż.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 tomke1, link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja zakupiłem: -dwie opony Maxxis larsen tt -łańcuch Sram pc971 -kasetę Sram pg950 kółeczka bbb na łożyskach maszynowych i Marzocchi mx comp air. Jeśli chodzi o link to chyba to jakaś Merida, tak mi się wydaje po końcówce linku, zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomke1 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/review-merida-trans-mission-hfs-3000-d-34126 Rzeczywiscie cos mi sie link zle wkleil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubj01 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 wentylki w kształcie niebieskich kości do gry i tylny hamulec shimano deore BR-M595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AXE95 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 dętka schwalbe xx liight rohloff pedały m520 buty Specialized Sport MTB klucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witomin Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 przerzutka przednia łańcuch oraz kaseta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Sztyca Accent SP-408 Zacisk sztycy Paco czerwony Top cal Dartmoor czerwony Jakiś czas temu również buty sh-m123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 kaapeo jak się jeździ w sh-m123? Też jeżdżę w nich od kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.