lukas85 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 komplet przerzutek shimano deore z 2007-2008 roku w świetnym stanie za 62 zł z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McAron Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 komplet śrubek M5x12, łeb imbus, ze stali nierdzewnej. Do koszyka bidonu, bagaznika, błotnika tylnego i przy okazji uchwytu patelni Tefal:) Śruba nierdzewka M5x50 z nakrętką do błotnika przedniego. Żegnaj rdzo ! Małe a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Adaptery Shimano IS->PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Specialized P2 Overendz Bar Ends... trochę ciężkie - 140g, ale dłonie się świetnie na nich układają, a cena s-works to lekkie przegięcie pały jak na rogi - przynajmniej dla mnie no i czekają z założeniem na mniej śliskie warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Sztyce Syntace P6 i mostek Syntace F119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Rama Genesis Fortitude Adventure, widelec Salsa CroMoto, stery FSA Orbit XL II... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja sobie dzisiaj strzeliłem Lidlowski kask Crivit made by "niewiadomo kto". Jak to będzie jeździć to wyjdzie z czasem. Wygląda przyzwoicie całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 kask Bell Volt edition Saxo Bank mostek, sztyca i rogi KCNC opony Continental x-king Supersonic siodło Selle Italia SLR TI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja też dzisiaj Kask Lidlowy, czyli Speq, czyli Crivit na 99% jak powiadają. + dodatkowo patrzałki z wymiennymi szkłami i koszulka krótki rękawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A ja jeszcze zamówiłem Endura Gridlock. Juz od dluzszego czasu nosilem sie z tym zamiarem i w koncu dzisiaj poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Peterp079, gratuluję, świetna kurteczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dzięki. Mam nadzieje ze bedzie dobrze i wydajnie sluzyc. Na tyle na ile jezdze oprocz lata to byla ostatnia brakujaca czesc mojej garderoby. Z tego co ja macalem, przymierzalem i ogladalem to powinna sie idealnie sprawdzic w zakresie moich potrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A ja sobie byłem w lidlu i kupiłem kilka pierdół min. kask bo są opinie ze tani a dobry, rękawiczki go stare wyzionęły ducha wiec kupiłem na spróbowanie, okulary na rower i są całkiem fajne (pierwsze jakie pasują na manie ) i spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 tez sie pochwale;) plecak Osprey raptor 18 cena bolalo 400 zeta( ale warto bylo - jakosc szok) a takze kurtke przeciwdeszczowa rowerowa z decathlona - cos kolo 50 zeta - bardzo dobrze wykonana nie ustepuje produktom drozszym, odtluszczacz do tarcz finish line z bike republics czy jakos tak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 klocki hamulcowe ashima do xtr br-m985 dwa komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezio Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Camelbak Rogue, siodełko Fizik Gobi XM a dziś kurtkę i rękawiczki w Lidlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 15 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Moje "zbrojenia" na obecny sezon: - sztyca RFR Prolight - obręcz Dartmoor Raider na przód, żeby komplet z tyłem był - damper Manitou Swinger 4Way Air z części rowerowych tyle, poza tym: - spodenki Polaris Freeride - okulary Accent Tornado - plecak Karrimor Sector 20 na dłuższe wyprawy - kask Giro Phase - rękawiczki Pearl Izumi Octane Pittards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Okular SH+ model RG4040,czaiłem sie na Shimano Equinox ale we wszystkich sklepach w okolicy Ww nie było.Tak że jakieś Włoskie(pewnie robione w Chinach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Zamówione w bikestacji pedały pd-m 780. Pierwsze spd-ki. Może się nie zabije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 licznik crivit lidlowski Torba podsiodłowa crivit (jakże trudno zgadnąc , również z lidla ) i zestaw narzędzi do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 dziś dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W weekend skusiłem się na łańcuch Accenta z ażurowanymi ogniwami http://velo.pl/produkty/szukaj/?k=47&id=1611 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 No to od razu Ci mowie ze wyrzuciłeś pieniądze w błoto ... Miałem nie wiem czy konkretenie ten model, byłażurowy i mocno niklowany, naciągną sie o chyba z tego co poamietam prawie 2cm w 700km niszcząc mi 2 najczesciej uzywane biegi w kasecie No ale kasete sobie podszlifowałem wiec jakoś bardzo stratny nie byłem a lancuch po tym dla nie których tygodniowym dystansie wyglądał tak http://imageshack.us/photo/my-images/833/dsc00924h.jpg/ Stan spinki tez nie był fascynujący http://imageshack.us/photo/my-images/440/1008702n.jpg/ i http://imageshack.us/photo/my-images/848/1008701.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Bokserki z pieluchą do szortów Endura i 50ml Rohloff do łańcuszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dziś dotarły: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.