mroczny Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Do mnie dotarły wczoraj : dwa koła, opaski, kaseta CS-HG50, łańcuch CN-HG50 i spinka Sram-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz1238211 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 a ja miałem tą przyjemność i zakupiłem nowy rower rockrifer 5.2 (2011) i wrażenia z jazdy super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Lancuch ultegra:D Lyzki do opon i latki samosiecostam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Siodełko: Accent Derry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcor Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Właśnie zamówiłem pompkę Crank Brothers POWER PUMP ALLOY i rogi KCNC Bar Ends 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomke1 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Na urodziny od żony AirZound 3 i przynajmniej na trasach gdzie mi ciągle jakiś zawalidroga przeszkadza będę się mógł wyżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 sztyce smica i oponę bontrager za 20zł nową z przekładki od znajomego w rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 życie weryfikuje potrzeby także zakupiona została: kierownica Ritchey SuperLogic Carbon Rizer , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neider Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Torba podsiodłowa Giant-Ballena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 okulary UVEX gravity zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maree Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 - amor XCR LO - hample SH M445 - kierownica gięta Merida Mission Comp - mostek UNO 110 mm - Pedały platformowe VP 511 srebrne - łańcuch KMC Z82 - ściągacz do korb - skuwacz do łańcucha - klucz do kasety - klucz do suportu - siodełko - chwyty VELO czerwone - neoprem VELO - drobnica typu linki pancerze końcówki, itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Spodenki krotkie GoSport(jak za ta cene wedlug mnie super) Koszyk Kellys Bidon Kellys Mierzylem rowniez kask ale okazal sie za maly i za plytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borek Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Rękawiczki Kelly's Comfort Blue - wygodniejsze niż moje stare wycieruchy i nawet pasują kolorem do ramy Oraz rogi krótkie Kelly's KBIX Master - tu ogromne zaskoczenie na plus, obawiałem się że tak krótkie i prymitywnie wyglądające rogi będą kiepsko leżeć w łapach, a jest tak jakbym je zamówił na miarę Po kilku przejazdach oba ustawiłem na 17 stopni i teraz odkrywam swój rower na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dzisiaj na kierownicy i kołach pojawiły się nowe hamulce ... Avid Juicy 7 - czas pokaże czy to dobry zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomke1 Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Zamówione poniższe, teraz tylko czekać na kuriera z niemiec... Pulsometr Sigma PC9 dla żony 2 koszyki SKS SlideCage i reszta poniżej dla mnie Tarcze XTR SM-RT98 160mm Adaptery Hample SLX BR-M666 (jakby ktoś szukal to w bike-discount już są, także nowe XT BR-M785, ale sobie darowałem ze względu na cenę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maik Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mówią że każdy powinien mieć coś od kcnc. Więc mam czerwone gripy i już wiem że nigdy nie wrócę do gumiaków. Poza tym pedały crank brothers egg beater 2 czerwone + platformy do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 sztyca token carbon - oszukują na wadze 284 zamiast 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Po zawodach w Kluszkowcach kiera Boplighta zaczęła pękać, więc kupiłem kierę właśnie. Lekkich nie było, więc wziąłem FSA xc 180 za całe 40 zł, kiedyś się wymieni na coś lżejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Zamówione i czekam na przesyłkę, mostek kcnc fly ryde i manetki sram X.0 3x9 grip shift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
null Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Kupilem rower Unibike Crossfire + do niego pare gratow Po 15km wiem ze gripy to bez rekawiczek jakas tragedia , ze SPD, no i wiadomo dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm8255 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Sigma rox 8.0 sztyca FSA carbon lite kierownica FSA carbon riser bar avid juicy carbon + tarcza 185 mm mostek shimano plt carbon chwyty giant pedały wellgo Wam d10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 rama z chińskich rączek, łańcuch, tarcza hamulcowa, kloce do hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mroczny Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Lampka przód LONGUS - całe 30 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych B-stok Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Korba SRAM X.9 Red 2x10 28/42 czyli grupa X.9 w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mroczny Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Cztery dętki Accent , myślę że do końca sezonu wystarczą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.