klon Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ^ aż tak, powiedzcie co to za lampka? Jak jest z jej żywotnością, długo świeci od wymiany do wymiany baterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Pancerze przerzutkowe unex, oraz wszystkie drobiazgi żeby zrobić z tego system zamknięty. Ponad to dostałem od swojej ukochanej nową kierownicę KCNC Darkside 25,4 600mm 137 g ! Całe 28g mniej, szaleństwo Zapomniałbym dodać o dętkach maxxis ultralight, jednak cenzura sprawnie działa i poprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Pixon czy Twoja Ukochana to może Chickenowa?? Ja dzisiaj zakupiłem Foxa RP23 na tył do mojego ulubionego sprzęta. A gęba to mi się tak cieszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziś 200ml Brunox w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Peterp, zgadłeś A żeby nie było OT, to kupiłem przerzutkę Sram X.9 na tył. Teraz już tylko trzeba sprzedać LX-a i zamówić gripshifty X.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Author Zenith 2011 w okazyjnej cenie do niego licznik sigma BC509 oraz 2 spinki srama i dodatkowy łańcuch HG-53. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Peterp, zgadłeś A żeby nie było OT, to kupiłem przerzutkę Sram X.9 na tył. Teraz już tylko trzeba sprzedać LX-a i zamówić gripshifty X.0 Widzę że idziemy dokladnie w tym samym kierunku. U mnie przód i tył będzie X9 i Gripshifty X0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 na razie skromnie: 1 x maxxis ultralight 1 x Brunox Turbo Spray To co dla Pixona nie wymieniam bo on juz wszystko naisal A prawdziwe zakupy zaczna sie po wyplacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Author Zenith 2011 w okazyjnej cenie do niego licznik sigma BC509 oraz 2 spinki srama i dodatkowy łańcuch HG-53. ile zapłaciłeś za HG-53? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A prawdziwe zakupy zaczna sie po wyplacie Pixon, zazdroszczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nie ma czego, nic z tych rzeczy nie będzie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A skad wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 koła ( obręcze Alexrims DH19 piasty k.k rival na maszynach szprychy sapim force) rure turner SP7112N czerwoną dętki maxxis welter łańcuch shimano hg91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ile zapłaciłeś za HG-53? brałem razem z rowerem więc dostałem za 40 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ^ aż tak, powiedzcie co to za lampka? Jak jest z jej żywotnością, długo świeci od wymiany do wymiany baterii? Mactronic Wall-e, co do czasu to nie mierzyłem ale na tyle daje rade że nie męczy temat ładowania.(aku energizer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 nie wiem czy się to zalicza do "sprzętu" ale sobie kupiłem skarpetki na rower termoaktywne firmy Velomax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Zacisk sztycy KCNC czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Kupiłem 2 nowe tarcze Avid G3CS 160 mm, co najlepsze z przesyłką zapłaciłem niecałe 100 zł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Zakupiłem kasetę shimano XT 11-32, dwa łańcuchy shimano hg93, pedały crank brothers egg beater 2 i kilka śrubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Sztyca Ritchey wcs czarny mat 30,9x400mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dzisiaj zakupiona kierownica Truvativ XR - prosta, 580mm, 31,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Hamulce Avid Elixir R, dobrą mają promocję w bikestacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Hmm, trochę zakupów było ostatnio Bluza z softshellu na wiosnę Mała wiatrówka Ocieplacze na kolana Kask Speca S-Works Bukłak Hydrapak Shape-Shift cośtam tarcze Avid G3CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Koła składaczki na Alexrims XD-lite, szprychach Sapim Race oraz piastach Novateca 711/712 Kask MET Parachute 2011, Lka, hawaii black Buty SPD SH M-087 wraz ze (świetnie ujętą nazwą wyżej w tym temacie ) korbowruchwprowadzaczami m-785 Do wszystkiego dorzucę jeszcze łańcuszek accenta na 8 rz. - jakiś biedniejszy co by nie szkoda było wystawić na działanie soli i wody Może jeszcze łańcuszek dartmoora na przerobienie na bransoletki </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziś dotarała do mnie oponka Schwalbe RR TL Ready 2.1, dobra cena myślę bo 125 zł oraz naklejki ochronne na ramę. Poza tym czekam jeszcze na parę gadżetów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.