mxdanish Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ciesz się że tylko licznik, a nie cały rower Z rowerem by mieli ciężko bo akcja sie odbyła przez kraty w bramie. Moja głupota bo rower o bramę oparłem na chwilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tarcze Clarks czerwone, Klocki Alligator metaliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wreszcie doszło moje zamówienie (jedyna pocieszająca rzecz dziś, pisałem wcześniej o aucie, dziś się dowiedziałem, że dzięki terminom wpłat, wypłat i przełomowi roku jestem kolejne 1,5k pln w plecy na chwilę obecną...) Jestem dość niedoświadczony jeśli chodzi o przyzwoite części rowerowe, więc jestem w szoku jak lekkie mogą być mostki i sztyce A wiem, ze wcale nie kupiłem najlżejszych Jedynie mnie zmartwił napis na sztycy (Amoeba Borla) - 90kg. Well... Trzeba trochę schudnąć Jestem teraz akurat na granicy. Mostek Pro, zestaw linek i pancerzy Clarksa pre lube (ich brak był przyczyną długiego oczekiwania, ale informacja na ten temat była szybka) i obcinaczka Park toola (zależało mi na tym, by miała też miejsce do zaciskania końcówek). Montować będę pewnie jutro i wreszcie kupa kawałków zacznie przypominać rower P. Ps. Licznik dotychczas miałem na mostku, ten jednak jest grubszy... Teraz ledwie go zapiąłem, będę więc musiał wymyśleć inny patent na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Trochę rzeczy ostatnio zakupiłem a są to: siodełko velo carbon suport shimano bb51 śrubki alu niebieskie 14sztuk lampka na przód do zimówki sigma micro nogawki rogelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja jutro jadę odebrać ostatnie 4 śrubki, w sobotę może uda sie zrobić fotki i wrzucić gotowy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ostatnio przyszła novatec NT 802 na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 nowa kierownica do DH ze stali Cr-Mo - już nie wierzę w aluminium bo się łamie podczas serwisowania klamki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Rękawiczki dziś przyszły Fox Airline XL Są w pytkę dobrze przypasowane! nowa kierownica do DH ze stali Cr-Mo - już nie wierzę w aluminium bo się łamie podczas serwisowania klamki... Hehehe dobre...podczas serwisowania klamki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 już tym gdzieś się chwaliłem Robiłem serwis bo poczułem lekki luz a następnego dnia miałem dogadane z właścicielem wyciągu narciarskiego, że będę mógł na zmianę zjeżdżać na nartach i na rowerze. Ręce to mi się trzęsły jeszcze z godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ostatni mój zakup to oponki Schwalbe Ice Spiker, w końcu zima idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Łańcuch Shimano XTR CN-7701 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jakis czas temu ... Rama Cube Reaction potem .. SID Race, Elixir R, Mavic CrossRide ... Teraz czekam na ... Ashima ARO-08 185+160 i pedały m540 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kaseta shimano slx 11-32 2 x łańcuch slx Przerzutka tył slx sgs hamulce deore m596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Suport Token TK877EX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Time Atac XS Carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Suport Token TK877EX Zbieram opinie na temat tej firmy... jak się miała waga realna do deklarowanej - ważyłeś może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Dopiero zamówiłem, może we wtorek dojdzie i napiszę jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A ja sobie dzisiaj strzeliłem smar do łańcucha Rohloff 75ml. Zobaczymy jak się będzie sprawdzał po przesiadce z FL najpierw czerwonego a pozniej zielonego. Mowia Wszyscy ze lepiej wiec i ja mam taka nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dziś zamówienie, kierownica karbonowa, mostek accent avio, koszyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejsaj Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 hmm Plecak Evoc Freeride Trial 20l z bukłakiem zimowym 2l + sprzęt do czyszczenia bukłaków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Błotniki Zefal Trail do mejgo crossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zakupione przednie koło na oś 20 i nowy amorek 150mm Zdjęcia i szczegóły: http://forfunbike.blogspot.com/2012/01/upgrade-roweru-rs-sektor-rl-u-turn.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dziś przyszedł zacisk Avid BB5 i klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dwa komplety Simpla Hammer2. Działają ale... wyglądu nie skomentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Merida Matts Trail 300-D 2011 za niedługo recenzja w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.