Piksel Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pedałki xt m770 i sigmę lightster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Top cap KCNC i podkładki Accent Carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jaki kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Moje zakupki... Niestety miałem dość mocno ograniczony portfel: 1. Shimano Deore XT BR M775 2. Ashima AIRoToR-160 (2 szt.) 3. Novatec NT-D041 32H 4. Novatec NT-D142SB 5. Sun Rims Equalizer 31 (2 szt) 6. Szprychy z nyplami DT Champion Właśnie zaczynam składać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Endura Dexter zimowe rekawice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszg Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Oświetlenie MacTronic Bike Pro Scream i WALLe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizbit Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ściągacz do korb na kwadrat do starej szosówki, Sigma 1609 z kadencją, naklejki firmowe Raleigh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 31 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Już zostało mi tylko 1 zamówienie do tego, żeby posiadać wszystko do nowego sprzętu (-: A dziś sylwestrowo zamówiłem -Dużo śrub -Uszczelniacz -Wentylki -Taśmę -Wagę jubilerską Oczywiście coś musiało być nie tak jak chciałem i w Vincere było tylko 9 śrub do tarcz, trzeba poczekać na dostawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Zakupy rowerowe zrobione Zakupiłem: Amortyzator Manitou Axel 70-100mm Dzwonek I love my bike Gripy piankowe author Torba pod siodłowa Kross Pompka Beto Klocki hamulcowe do V-brake accent Bidon isostar wraz z uchwytem Slicki Kendy, na których jeździ się świetnie. Licznik Speed master 5000 Do tego dojdzie przegląd roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianwm Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dwie opony Maxxis Detonator 26 x 1.0(zwijane) + dwie dętki maxxis'a 1.0 za "stówę" nówki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No i się wyjaśniło w Vincere, okazało się, że błąd jakiś magazynowy i nie mają 9 śrub do tarcz, tylko 20 (-: Także zamówiłem 12 śrub Ti do tarcz, a że zabrakło 5 zł do darmowej wysyłki to jeszcze śruba Ti do sztycy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mostek bontrager rl 110mm biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Stojak do przypięcia rowerów robiony na zamówienie, trochę śrub, betonu, bitumu i innego szpeju budowlanego celem przenosin rowerow z pokoju w bardziej stosowne miejsce (tzw. swiatynie GT ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 -amortyzator Manitou Drake Super -tarcze hamulcowe Avid g3cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 -tarcze hamulcowe Avid g3cs Jeżeli można wiedzieć, to gdzie i za ile kupowałeś? Na ebayu wychodzi komplet 2x160 za ok 110 zł z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kupiłem dzisiaj na allegro 2 sztuki- wyszło 140 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszg Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Shimano SPD pd-m540 i spinka sram 9sp. Tylko rower w innym mieście i trzeba poczekać trochę z montażem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A taki kluczyk kupiłem dziś. Żeby rozkręcić wózek w przerzutce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu1 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja dziś zakupiłem gripy i łożyska do sterów. Wszystko już zamontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kupiłem wczoraj ale dziś tez można się pochwalić Alexrims DM 24 pod V`ki Shimano FH-RM30 Szprychy CnSpoke Jakaś kaseta Acera siedmiorzędowa Do kupienia jeszcze klamki i gripy, a jeśli usługi też się właczają w kupienie to zaplecienie koła i centra ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxdanish Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Nowy łańcuch (na start przyszedł już czas) i nowy licznik (Sigma 1009) bo stary znalazł nowego właściciela (a tylko odwróciłem się na 3-4 min.) ech.... co za ludzie... licznik poprzedni kosztował zaledwie 35 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ciesz się że tylko licznik, a nie cały rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kaseta SRAM'a 11-32, do tego 2 łańcuchy XT oraz 1 Connex Wippermann'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Zaciski kół do szosówki: accent race titan na te klockowate shimano nie mogłem już patrzeć do tego mam wreszcie mapę jeseników, więc mogę bez obaw eksplorować teren naszych południowych sąsiadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.