FigoiFago Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wczoraj zakupiłem lampkę przednią Mactronic Bike Scream Pro. Teraz czekam jak kurier ją dostarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Klucz Gwiazdka na Torxy T 25 ,T30,T40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dużo śrubek alu i ti oraz trochę innej drobnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti1232 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 kurtka zimowa biemme , rajtuzy rogelli i rękawiczki chiba ale niestety uszkodzone ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Gripy kcnc 18g i klocki półmetaliczne do AJ3, sztyca Turner 263g, zaciski Bamboo 49g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Zamówiłem nowe koło przednie od producenta do roweru UNIBIKE EVOLUTION 2011. Ponieważ gościu mi przejechał autem. Będe miał do sprzedania nową opone Schwalbe Smart Sam 26x2,1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 WTB Bronson 2.3 na przód i 2.1 na tył. Nowy rok w AM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Pancerze i linki Jagwire Ripcord, hamulec na przód Formula Oro K18, tarcza SM-RT64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Korba poza grupowa Shimano FC-M442 + suport octalink. Wreszcie korba pod 9-rzędowy napęd i nie ciągnie mi łańcucha. zdjęcia: http://mtbikes.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 szprychy i felgi i robię kobiecie koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 do pomiarów na przyszły rok - Polar CS600x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Adapter ashima niebieski z centerlocka na 6 śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Kurtka Rogelli Merano, jutro powinna przyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mostek Jakże zaskakująca odpowiedź była na mojego maila z pytaniem dlaczego mostek nie został jeszcze wysłany. Otóż okazało się, że sklep w którym zamówiłem nie jest już dystrybutorem (mimo to ciągle u nich widnieje) i odsyłają mnie do zaprzyjaźnionego sklepu, który właśnie jest nowym dystrybutorem. Także ponownie zamówiłem mostek, tym razem potwierdzając fizyczne jego istnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apnea9 Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 2x bagazniki pod sakwy na przod CROSSO 2x obrecze accent pathfinder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 @UP: Trzeci rower już się buduje, czy to zakupy do Krossa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apnea9 Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 upgrade Krossa, w celach wypraw daleko poza granice naszego kraju 3-ci to bedzie ten budzetowy full, ktory lezy poki co w bagazniku auta koniec offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 wreszcie przyszły Crossride coś pięknego w magicznym schowku na wiosnę czekają już avidy sd3, tylko jeszcze by sie oponki przydały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 - Rama Northec Gravity 19" 350 zł - Przerzutka Przód Deore 49zł - Manetki Deore 3x9 140zł - Mostek i kierownica Kalloy 110zł - Sztyca Kalloy 50zł - Siodełko Velo 70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamPay1 Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 A ja się pochwalę koszulką z allegro ( kolarską ) z żelami rozgrzewającymi do nóg ( 2x ziaja 100ml ) za 10pln ( wszystko nowe ), a wczoraj od narzeczonej dostałem łańcuch do bmxa ( dart core niebieski ) i poręczny skuwacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Sigma 1609 STS za całe 109zł z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Przed świętami zamówiłem sobie sztycę Amoeba Borla, mostek Pro XLT 130mm, linki z pancerzami Clarksa (i hamulcowe i przerzutkowe), obcinaczkę i stojak do regulacji przerzutek (nie mam kasy obecnie na porządny, więc nie chcę wydawać na byle jaki trzymający cały rower). Następne w kolejności będą pedały i buty SPD. Jednak postanowiłem skusić się na to, pomimo obaw o swoje piękno i kolana... Napędowi przyjrzałem się krytycznie i... na razie się ostanie. Zmiany, jak nastąpią, to po sezonie i większe niż planowane obecnie. Plan zmiany to był mój kaprys a nie konieczność, ale okazało się, że koniecznością była naprawa po stłuczce, więc dylemat "co kupić" zniknął A, chwilę wcześniej kupiłem w Decathlonie ichnią pompkę nożną (tą za 119). P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Na tą chwilę na nowy sezon: - kaseta XT 11-32 - łańcuch Campagnolo Record C9 - środkowy blat KCNC 32T Prawdopodobnie będę musiał kupić jeszcze nowy licznik, o ile nie naprawią obecnego oraz opony. Dodatkowo na zawody opony Nobby Nic, myślę też nad nowymi kołami pedałami i tarczówkami hydraulicznymi (obecnie BB7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Gumki zamówione. Formicki jak zwykle pozytywnie zaskoczył - nie dość, że odpisał w 2. dzień świąt o 22 to jeszcze napisał, że nie ma problemu z wyborem najlżejszej opony i jutro wyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Modernizowanie zbliża się do końca. Dzisiaj zakupione zostały 2 klamki Deore LX M571 i lewa menetka Deore SL-M590. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.