yeti1232 Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 zębatka e thirteen 40t opona maxxis aspen 120tpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Śruby tytanowe M5 - 6 sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomke1 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 zacisk sztycy QR Hope'a - pierwsza rzecz jaką mam tej firmy i rzeczywiście super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomassekk Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Mnie dziś odwiedził Pan z Poczty PL Okazyjnie wychaczyłem na allegro SLR'a, oraz kapsel sterów KCNC i podkładki a2z złote Czekam jeszcze na kiere Pro Carbon riser i koszulke termoaktywną. Drugie siodło SLR Carbon Fibre nabyłem tanio na ebay.de - będzie niedługo na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Komplet oringów do Reby i Motion Control. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zwiedzałem dziś Kętrzyn, jakoś tak Lidl był po drodze a w Lidlu spodenki kolarskie 3/4 mocno przecenione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kierownica gięta Amoeba Borla, biała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Koło przednie Bontrager Race X Lite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 kłódeczka do roweru, czapeczka fox-a , imbusy mm i calowe, owijka do kierownicy i nowy rowerek zapłacony ale jeszcze nie dostany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Koszulka termoaktywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 3 miesiące temu - Revelation 100-130 Air U-Turn Miesiąc temu - Kurtka zimowa z wear-gear i lycra na zimę z Endury 2 dni temu - Connex 920 dzisiaj - zębatki XT (Dzięki wszystkim:)) W planach po powrocie: Buty sh m-086/m-123 bądź jakieś wygodne buty do spd Styczeń: Pedały SH PD-M785 Taak, będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 11 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Waga i manetki xt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubajedlicze Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Manetki Deore, przerzutki P+T Deore LX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Gwiazdka coraz bliżej...Rower praktycznie kompletny...Jedynie brakuje tarcz do szczęścia, ale, żeby złożyć koła na tym poziomie co mam plus lekkie tarcze to grubo, więc odkładam to na później...A póki co chcę sobie zapodać taki stojak serwisowy firmy Roto w cenie 195 zł ponieważ sporo serwisuje sam, w 99% więc się przyda. W domu mam 4 rowery i 5 w drodze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Pierdółki od KCNC i Aerozine. (zaciski kół, suport, top cap, podkładki, śruby do korby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja sprawiłem sobie kolarke na treningi szosowe. Gianta TCR3 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja czekam na Alleza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A, taka tam drobnostka: Sztyca Bontrager XXX lite (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Taka ciekawostka zakupowa Zakupiłem dzisiaj szprychę (1 sztukę) do kół Fulcrum 5 - cena 20zł! :D Szprycha nie oryginalna bo Mavica. Koła nowe kupiłem za coś 600zł - wg cen Mavica starczyło by mi na 30 z 44 użytych tam szprych, a co z obręczami i piastami? No comments. Oczywiście miałem opcję - szukania szprychy w necie ale dałem sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarzp Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kierownica MORTOP EGBERT Low 670mm w kolorze złotym do tego gripy Kolor kiery bardzo ciekawy jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Mostek Przerzutka tylna Całe okablowanie Obcinaczka do linek/pancerzy A co dokładnie to niedługo zdradzę w swoim projekcie, mwahahaha ]:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 korbowruchwprowadzacze Siemano em540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Zamówiłem dziś jeszcze siodełko, nie mogłem się powstrzymać SLR'a kupiłem (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Żel do smarowania elektrod w pulsometrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ostatnio nabyłem do swojej stajni drugi rower już w końcu Full Mondraker Factor 2010 odpalam go dopiero na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.